Nea Radio

Nea Radio

– Å jobbe med unger er det viktigste vi gjør

Åpnet Det var ingen tvil om at ungene satt pris på å få besøk av ordfører Ingrid Aune under åpningen av Sandfjæra barnehage i Hommelvik onsdag. På bildet er også styrer Linn Asmussen. Foto: Anne Gundersen

Onsdag fikk Sandfjæra barnehage ved Sjøsiden i Hommelvik sin offisielle åpning. – Det å gi de minste en god start i livet, er den viktigste jobben vi har som samfunn, mener styrer Linn Asmussen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sandfjæra barnehaget i Hommelvik fikk sin offisielle åpning onsdag.

– Dette er en veldig spennende dag for både store og små, mener styrer i den nye barnehagen, Linn Asmussen. I tillegg til en fantastisk flott beliggenhet, får de 104 barna og 37 ansatte nok av plass å boltre seg på.

– Noe av det som er flott her, er at vi også har gruppe- og arbeidsrom for de ansatte, slik at vi kan jobbe mest mulig effektivt, sier hun.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Moderne

Sandfjæra barnehage er en av Norges mest moderne, noe ordfører Ingrid Aune, som kastet glans over åpningen, er stolt av.

– Vi har flere ganger hatt besøk, blant annet av forskjellige formannskap, som ønsket å se hvilke løsninger vi bruker her, sier hun og legger til at barn i Hommelvik er heldige.

– Ikke bare har de en flunkende ny barnehage. Barneskolen er også veldig ny og nå får vi i tillegg en splitter ny ungdomsskole, smiler hun.

Viktig

Linn Asmussen og de andre ansatte gleder seg til å jobbe videre i den nye barnehagen.

– Det er mye som har forandret seg innen barnehagesektoren, selv de siste 10 årene. Det å gi barn et godt utgangspunkt i livet er noe av det viktigste vi gjør.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...