Nea Radio

Overtok det nye helsehuset:

– Helt etter planen

Overtok det nye helsehuset: Fra venstre: Monicha Fanum fra ambulansetjenesten, helsehussjef Katarina Sederholm Hoff, Unni Røkke fra legevakta, enhetsleder Ann Sissel Helgesen ved DMS-senteret og prosjektleder for Stjørdal kommune Geir Arne Tronseth Foto: Runar Kjøsen

Mandag formiddag ble nye Stjørdal Helsehus overlevert fra entreprenøren Veidekke til Stjørdal kommune.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det nye helsehuset er på 10 000 kvadratmeter og skal romme det meste av helsetjenester i kommunen.

– Vi får 52 nye senger, legevakta, dialysen og poliklinikker, samt et lite samlingssted med kafeteria. I tillegg flytter ambulansen hit, så dette blir et helsehus for hele Stjørdal by, sier Geir Arne Tronseth som er prosjektleder for Stjørdal kommune.

Da planleggingen startet i 2018 satte de 1. februar 2021 som dato for overtakelsen. Dette prosjektet har gått på skinner.

– Vi er helt etter planen, sånn som vi planla det i februar 2018, sier Tronseth.

I starten av 2018 hadde man kun en plan om hva som skulle inn i det nye bygget, og ikke en eneste tegning var klar. Derfor er det ekstra gledelig for prosjektlederen at det har gått bra på flere områder. Stjørdal kommune har satt av 290 millioner til det ferdige helsehuset, og det ser ut til å holde.

– Vi ligger i rute også når det gjelder økonomien, sier Tronseth.

Nytt prosjekt på gang

Mandag møttes entreprenøren Veidekke, kommunen og de nye brukerne av helsehuset til åpningen. Her ble det også signert en overtakelsesprotokoll mellom entreprenør og byggherre. De to aktørene skal ikke skilles ennå, da et nytt prosjekt er på gang.

– Vi er i gang med nye Fosslia omsorgssenter nå. Det er samme gjengen som skal opp dit også, og der skal vi bygge et lignende prosjekt til samme sum, sier Tronseth.

Kommunens prosjektleder er godt fornøyd med både fremgang og det endelige resultatet for helsehuset, som nå står ferdig.

– Det har vært kjempeartig å vært med på dette prosjektet. Sammen med Veidekke har dette vært en fantastisk reise fra dag en, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...