Nea Radio

Poengdeling i fartsfylt oppgjør etter omdiskuterte handssituasjoner

Stjørdals-Blink går aldri målløse av banen. Sondre Stokke har mye av fortjenesten. Foto: Per-Erik Ofstad/Arkiv

Stjørdals-Blink spilte 2-2 mot Åsane mandag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.08.2020 kl 19:53

Nøkkelspillerne Lillebo, Sandmæl og Frenderup var alle ute foran Blinks oppgjør mot vestlendingene fra Åsane. De to første med skader, mens sistnevnte er i korona-karantene. Den offisielle forklaringen fra Vikvang før kampstart var at dansken ikke var klarert fra spill fra klubblegen.

Stjørdals-Blink - Åsane

Resultat: 2-2 (2-1)
Målscorere: Bransdal, Udahl (2), Stokke
BB: Kartum

Forrykende åpning

Stjørdals-Blink startet kampen forrykende. Allerede før minuttet minuttet kunne og burde laget ledet da Lasse Bransdal misset alene med keeper. Tre minutter senere gjorde den vikarierende spissen det godt igjen da han åpnet scoringsballet med en god heading etter et nydelig innlegg fra Robin Bjørnholm-Jatta.

Kom ned på jorda igjen - i et par minutter

11 minutter ut i kampen utlignet Åsane på straffe ved Henrik Udahl. Straffen ble gitt etter at kveldens kampleder så en hands i feltet hos hjemmelaget. Skuffelsen etter utligningen rakk nesten ikke å legge seg på MUS Stadion Sandskogan før hjemmelaget igjen var i ledelsen.

Finale i Champions League er gøy, men et kvarter med OBOS er noe helt annet

To minutter senere sendte Sondre Stokke rødtrøyene på ny i ledelsen. Anders Nygaard fyrte av et langskudd som keeper Eirik Østgaard måtte gi en retur på. Da reagerte kantspilleren raskest og peiset inn kveldens tredje scoring før kvarteret var omme. Det kunne mistenkelig om at vingen sto i offside, men hvis så var tilfellet får vi tro at reaksjonene fra Åsane-forsvaret ville vært større.

Déjà vu

I starten av andreomgang ble det déjà vu for hjemmelaget. Kamplederen blåste for en ny hands i Blinks sekstenmeter, og Udahl reduserte nok en gang for Åsane. Denne gangen var straffen muligens av det mer tvilsomme slaget, uten at det er mulig å være alt for bastant fra undertegnedes posisjon.

Hadde sjansene, men manglet det siste lille foran kassa

Hjemmelaget klarte ikke å opprettholde den samme intensiteten de siste 45, men de burde likevel avgjort kampen. Stokke og Kartum hadde de største sjansene til å sikre at alle de tre poengene ble igjen på Stjørdal.

Ny klasseoppvisning

Sander Erik Kartum herjet tidvis for hjemmelaget. Det spørs hvor lenge han fortsetter på dette nivået. Han er nok høyt på blokka for flere Eliteserie-klubber. Blink som har sikret seg en liten buffer ned til nedrykksplassene, kan bli fristet til å cashe inn på spilleren allerede nå i september dersom det riktige budet kommer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...