Nea Radio

Selbu:

Stiller ut kunst på Galleri Kulviksvingen

Bak fra venstre: Lærer Solbjørg Langnes, Vilde Handegaard Larsen, Nahla Valli-Rygg, Ingeborg Eggen.
Foran: Emma Hårstad, Gharam Racid, Gina Løvø. Foto: Maiken Gjærevold Woldseth

40 elever ved visuell kunst på kulturskolen i Selbu skal dekorere galleriets vegger fra 11. mars.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hvert år stiller elevene ut kunst i det som heter Kulturskoleuka, men pandemien har gjort det vanskelig også for dette arrangementet.

- Pandemien satte en stopper for utstillingen i 2020, så nå gleder vi oss veldig til å få stille ut det vi har laget, sier lærer Solbjørg Langnes.

Galleri for profesjonelle

Galleri Kulviksvingen og Neadaeln kunstforening er samarbeidspartnere med kulturskolen i dette prosjektet.

- Det er ganske hyggelig for oss å få stille ut der, i flotte, hvite omgivelser. Kunsten kommer virkelig til sin rett der, sier Langnes.

Populært tilbud

Totalt 40 elever går på tilbudet Visuell kunst i kulturskolen, noe som vil si at det blir mye kunst på veggene under utstillingen. Redesign, maling og tegning er noe av det man kan få se.

- Som kunstlærer synes jeg det er kjempeviktig å få stilt ut det du har laget. Det kan bety mye for flere å få se det som blir laget, man blir inspirert og det er alltid siste fase av en kunstprosess, sier Langnes.

Ingen vanlig åpning

Grunnet smittevern blir det ingen tradisjonell åpning av utstillingen, men galleriet er åpent over tid og det vil være anledning til å se kunsten selv om nasjonale retningslinjer følges.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...