Nea Radio

– Stem på Guts!

Trenger stemmer: Sverre Inge Ness oppfordrer alle til å stemme på Hommelvik Guts i NTEs konkurranse Laget mitt. Foto: Anne Gundersen

Onsdag avgjøres det hvem som vinner NTEs konkurranse Laget Mitt. Grunnlegger av Hommelvik Guts, Sverre Inge Ness, mener at det bør bli dem.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2019 kl 17:01

Nok en gang er Hommelvik Guts med i teten i innspurten av konkurransen Laget Mitt. Konkurransen arrangeres av NTE og det laget som får flest stemmer, stikker av med hovedpremien på kr 50 000,-.

– Ettersom Hommelvik Guts vant for to år siden hadde vi karantene i fjor, forteller leder, grunnlegger og ildsjel, Sverre Inge Ness.

– Men nå er vi med igjen så nå må folk stemme!

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Tilrettelagt

Hommelvik Guts er et såkalt tilrettelagt fotballag, der alle kan være med.

– Vi legger ikke vekt på hverken alder, kjønn eller ferdigheter. Her handler det om spilleglede og at alle skal føle seg velkommen, sier Ness. Laget har fått svært mye støtte i lokalmiljøet siden oppstarten.

– Det er utrolig fint å konstatere at folk setter pris på det vi gjør. Men ikke minst er det viktig å se at spillerne blomstrer både sportslig og sosialt i Guts.

Foreløbig 3.

I skrivende stund ligger Hommelvik Guts på 3. plass.

– Vi trenger flere stemmer og det tror jeg nok vi får, sier Ness.

– Vi har 1100 supportere på Facebooksiden vår, og jeg satser på at alle kommer til å stemme i innspurten. Han oppfordrer folk til å stemme på flere lag.

– Selv stemmer jeg på 11 lag, selv om jeg selvsagt heier mest på Hommelvik Guts, smiler Sverre Inge Ness.

Du stemmer ved å gå inn på NTEs hjemmesider.

Konkurransen avsluttes onsdag kl. 12.00.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...