ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Staut til Røros Folk Festival

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste. Foto: Michaela Klouda

Lørdag 8. juni kan du oppleve Staut i Sangerhuset på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2019 kl 15:51

ANNONSE
Annonse

– Et av landets desidert beste liveband inntar Sangerhuset! Vi kjenner dem best fra store scener rundt om i landet. Nå er det en unik sjanse til å oppleve Staut i intime Sangerhuset, skriver Røros Folk Festival i en pressemelding.

Røros Folk Festival arrangeres for femte gang fra 6.-9. juni i år, og nå er programmet klart. Siste band offentliggjort er Staut.

– Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger, skriver festivalen.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche.

– Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Fra før av er det kjent at Moenje, Tæladylju, Copper City Ramblers, Annbjørg Lien & Roger Tallroth og Jonas Fjeld & Kvarts kommer til festivalen.

ANNONSE