Nea Radio

Starter opp igjen med bowlingserie

Daglig leder ved Rabalder, Hanka Siposova og Snorre Hov håper på mye folk når bowlingserien nå starter opp igjen. Foto: Per Magne Moan

Rabalder vil ha tilbake bowlerne.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I snart 19 år har det vært bowling i lokalene ved Gjettjønna på Røros. De siste årene har man merket at interessen for sporten har dalt i takt med nye eiere og drivere av stedet.

Men i vinter tok en gjeng lokale entusiaster grep og etablerte Rabalder, som stedet nå heter. Her er det i tillegg til bowling, flere typer billiard, laserskytebane, shuffleboard, airhockey og en rekke andre spill.

Saken fortsetter under bildet

Mange ulike aktiviteter på Rabalder. Foto: Per Magne Moan

Snorre Hov, som er en av ildsjelene bak Rabalder, sier at han har stor tro på stedet og han mener bowling er den viktigste aktiviteten. Derfor vil de nå starte opp igjen bedriftsserien.

– Fram til våren er det snakk om kvalifiseringsrunder slik at vi får satt opp serierunder og divisjoner, sier Hov som håper at mange blir med, både nå utover våren og ikke minst til høsten, når serien starter. Han ser gjerne for seg tilstander som da bowlingserien var som mest populær, med opp mot 50 lag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...