Nea Radio

Intimkonsert

Stage cat på Thomasgården

STAGE CAT: Hilde Louise Asbjørnsen er klar for å innta scena på Thomasgården.

Hilde Louise Asbjørnsen er en av våre mest allsidige artister; jazz chanteuse, låtskriver, skuespiller, kabaretartist og tekstforfatter. Endelig fikk hun tid til å gjeste Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hun er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday.

Som musiker har hun gitt ut hele 11 kritikerroste album; mest med egne, men også med andres låter, både på engelsk og norsk.

Duo

På Thomasgården har hun med seg pianist Anders Aarum.

Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen.

Nyforelsket

- Jeg er så begeistret for å være her. Jeg går rundt her og er nesten nyforelsket i Røros. Det er så mange år siden jeg har vært her, så nå har jeg fått muligheten til å snuse inn Rørosatmosfæren som voksen person og det var veldig stas, forteller Asbjørnsen om sitt møte med Røros.

Intimkonsert

Intimkonsert er noe av det mest fineste hun gjør og hun gleder seg stor til å komme innpå publikummet sitt under konserten.

- Det blir en egen kommunikasjon i det å gjøre slike typer konserter, som er veldig spesiell, forteller Hilde Louise Asbjørnsen.

Fredag kveld er det altså muligheten til å oppleve dette fyrverkeriet på scena.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...