ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tidspress for Stjørdals-Blink:

Stadion legges trolig til travbanen

Endring: Det kan bli endringer i planene for hvor den nye Blink-banen skal ligge. Travbanen er igjen oppe til vurdering. På bildet: styreleder i Stjørdals-Blink Fotball, Helene Arnø. Foto: Anne Gundersen

Det nye anlegget blir trolig lagt til travbanetomta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det haster for Stjørdals-Blink Fotball å få avklart hvor det nye anlegget skal ligge. Da Stjørdals-Blink Fotball rykket opp i OBOS-ligaen ble det nemlig klart at Nye Blink-banen ikke holdt mål.

Styreleder i Stjørdals-Blink Fotball, Helene Arnø, forteller at klubben i utgangspunktet hadde ønske om å bygge nytt anlegg på grusbanen.

– Dette fikk vi ikke gjennomslag for i kommunen og dermed besluttet vi å oppgradere den eksisterende banen. Nå ser det altså ut for at det blir grusbanen likevel.

– Vi må forholde oss til grensenr og reguleringsplaner i området. Dersom det nye anlegget bygges på Nye Blink-Banen, vil det komme i konflikt med disse, sier konstituert etatsjef Bjørn Bremset.

Saken fortsetter under lydfila

Tidspress

– Jeg håper at dette ikke vil gå utover de tidsrammene vi har å forholde oss til, sier Arnø.

– Det er seriestart 1. april og første hjemmekamp spilles 12. april. Da bør alt være på plass.

Varordfører Ole Hermod Sandvik (H) sier at det på flytte anlegget til travbane-området, gjør at byggingen etter all sannsynlighet kan komme raskere igang.

– På den måten sparer vi tid, mener Sandvik.

Lånegarantien ble enstemmig vedtatt undre møtet, men med en noe mindre konkret ordlyd om plasseringen av det nye fotballanleggegt.

Nøkkelord

ANNONSE