ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Stabil situasjon i Stjørdalselva

Foto: Henrik Einangshaug

Politiet melder om en stabil situasjon, men kommer med en klar oppfordring til skuelysne om at publikum holder seg borte fra områder med isblokker på jorder og langs elva da disse er uberegnelige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Situasjonen vurderes per nå til å være stabil. Det forventes at elva vil stige noe utover dagen, dette grunnet nedbørsmengder og flo.

Brann og redningstjenesten vil i formiddag gå opp med drone for å monitorere utvikling av Stjørdalselva, og bekker og elver i tilknytning til elva. Dette vil kunne sammenlignes med dronebilder tatt i går for å ha kontroll på utviklingen.

Politiet vil sammen med brann og redningstjenesten gjøre en ny vurdering i forhold til de evakuerte etter at dronen er ferdig med sitt søk og vi vet mer om utviklingen, sier Veronika Hammer, innsatsleder i Trøndelag politidistrikt.

Politiet ber innstendig om at publikum holder seg borte fra områder med isblokker på jorder og langs elva da disse er uberegnelige. Og vi understreker at dette ikke er egnet som lekeplass for barn. Vi så i går at vannstanden kan endre seg hurtig og publikum må holde avstand, sier Veronika Hammer, innsatsleder i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

ANNONSE