Nea Radio

Væktarstua Cup

BREKKEN vant herrefinalen 6-0 mot Elvran. Foto: Marthe Rønning Græsli

Damelaget fra Røros og herrelaget fra Brekken ble årets vinnere av Væktarstua Cup.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Den tradisjonelle Væktarstuacup i fotball ble gjennomført på Stuggudalen i helga. Årets Væktarstuacup var nummer 51 i rekken, og dermed den seniorcupen med lengst fartstid i Norge. Væktarstua cup går over tre dager, fra fredag til søndag. Seks herrelag og fire damelag stilte til start.

Finaler

Bronsefinale damer ble vunnet av Brekken og bronsefinale herrer ble vunnet av Selbu. I finalen for damer var det Røros gikk seirende ut, med 1-0 mot Selbu. Brekken vant finalen for herrer, med 6-0 mot Elvran.

RØROS slo Selbu 1-0 i damefinalen. Foto: Marthe Rønning Græsli

Samhold

Samhold og relasjoner på tvers av lagene er noe av det som gjør at lagene prioriterer å møte opp år etter år, sier cupsjef Ola Bjerken. Like viktig som det som foregår på fotballbanen, er nemlig det som foregår utenfor. På fredag og lørdag kveld møtes både spillere og publikum til quiz og fest. Og så klart er det bankett for spillere, dommere og trenere på lørdag kveld. Dette skaper et unikt samhold, og gjør denne turneringen til et viktig samlingspunkt.

Rekruttering

Før finalene spilles søndag er det duket for den også så tradisjonelle knøttekampen. Dette er både et underholdene innslag, og viktig for rekruttering av nye spillere i dalføret og regionen. Det er både glede, sorg, vinnervilje og møljefotball når knøttene møtes til kamp. Og mange av disse kvalitetene var også tilstede på seniornivå i årets Væktarstuacup.

KNØTTEKAMP er alltid stas! Foto: Marthe Rønning Græsli

Resultat Væktarstua Cup 2019

Damer:
1.Røros
2.Selbu
3.Brekken
4.Tydal

Herrer:
1.Brekken
2.Elvran
3.Selbu
4.Tydal
5.Vikvarvet
6.Ålen

Alle er vinnere! Foto: Marthe Rønning Græsli

Foto: Marthe Rønning Græsli

Hør intervju med cupsjef Ola Bjerken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...