Nea Radio

Verdensmesterskapet i snøscootercross:

– Slet med å finne rytmen

Deltar i VM: Denne helga er Robert Lunden fra Tydal i finske Rovaniemi for å delta i verdensmesterskapet i snøscootercross. Bildet er tatt under en trening på Sellisjøbanen før avreise. Foto: Privat

Denne helga arrangeres verdensmesterskapet i snøscootercross i den finske byen Rovaniemi. Robert Lunden fra Tydal er en av to trønderske deltakere som skal prøve seg mot hard, internasjonal konkurranse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

På startstreken sammen med Lunden står også oppdalingen Elias Ishoel som klarte seg greit under fredagens kvalifisering i Rovaniemi. De to trønderne er de eneste norske deltakerne i mesterskapet.

Kun 2,75 sekunder skilte de 16 utøverne etter at resultatlisten fra kvalifiseringen var spikra. Oppdaling Ishoel tok andreplassen, mens Robert Lunden måtte ta til takke med 15. plassen.

– Slet med å finne rytme og flyt i kjøringen i dag og endte på 15. plass av 16 kjørere i kvallen, men det er gøy å kjøre igjen, skrev Lunden Racing Team på sin Facebook-side fredag kveld.

Artikkelen fortsetter under bildet.

På plass i Rovaniemi: Robert Lunden kjørte kvalifisering under VM i snøscootercross fredag, og er klar for nye heat lørdag morgen. Foto: Privat

To heat på lørdag

Selv om kvalifiseringen ikke gikk så godt som den kunne for Lunden, er det en antydning optimisme å spore i fredagens innlegg på Facebook.

– Ladder om for ny dag i morgen, det er da det gjelder, skrev teamet.

Denne lørdagen skal det kjøres to heat som varer i 15 minutter, samt to tillegsrunder. Verdensmesterskapet går for alvor i gang klokken 09.00, og kan følges direkte her.

Lunden kjører sine heat klokken 12.25 og 15.40.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...