Nea Radio

Nea Radio

Ski Tour 2020:

Nå blir det folkefest i Meråker

Leder i organisasjonskomiteen: Mary Ann Myhre leder organisasjonskomiteen når verdenscupsirkuset kommer til Meråker. Foto: Runar Kjøsen

Det forventes flere tusen besøkende til Meråker når langrennseliten ankommer med tog i februar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2020 kl 12:50

Mandag kveld var organisasjonskomiteen som setter sammen verdenscuprennet i Meråker samlet til sitt ukentlige møte. Og denne gangen var pressen invitert.

- Det er ganske hektisk for å si det mildt, men vi er spente og gleder oss veldig, sier Mary Ann Myhre som er leder for organisasjonskomiteen i Meråker.

Stort engasjement

Den 20. februar er det forventet folkefest i Meråker, når Ski Tour 2020 ankommer bygda. Deltakerne skal i løpet av ni dager gå løp i både Östersund, Åre og Trondheim. Den store styrkeprøven i årets tour blir når deltagerne ankommer Storlien med tog, og skal gå til Meråker på ski før de reiser videre med tog til Trondheim.

Traséen er den samme som har blitt brukt under Storlirennet, men denne gangen er den to kilometer lengre. Dette gjør at totalen for denne etappen blir 38 kilometer.

Myhre skryter av engasjementet i bygda og velviljen blant befolkningen.

- Det er helt utrolig når jeg tenker på at de samme stilte opp under NM for ett år siden, og gjorde en kjempejobb over mange dager. Og nå, ett knapt år senere er de like enusiastiske og stiller opp. Jeg er skikkelig imponert over Meråkerbyggen, sier hun.

Det beste verdenscup-rennet

Tor Arne Hetland uttaler at Meråker skal lage det beste verdenscup-rennet denne sesongen, og at akkurat dette rennet er unikt i denne sammenhengen er det liten tvil om.

Med en unormalt lang løype for verdenscupen, og den flotte naturen i Meråker er det nok liten tvil om at det blir vakre tv-bilder fra skibygda denne torsdagen i vinterferieuka.

- Hvis vi alle står på og gjør vårt beste, så skal du ikke se bort fra at vi klarer det, svarer Myhre på uttalelsen til Hetland.

Hør intervjuet med Mary Ann Myhre i avspilleren under

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...