Nea Radio

Moan motiverte til frokost

Motiverte: Magnus Moan snakket på et frokostmøte for Trondheim Maraton denne uka. Her er han sammen med prosjektleder Morten Rasch Eliassen. Foto: Anne Gundersen

De mentale utfordringene er de samme, enten man kjemper om medaljer, løper maraton eller skal gjøre seg gjeldende i arbeidslivet, mener Magnus Moan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Denne uka snakket Magnus Moan til en fascinert forsamling under et frokostmøte i regi av Trondheim Maraton. Publikum, som i hovedsak besto av idrettsarrangementets samarbeidspartnere, fikk høre om kombinertstjernas fantastiske karriere og i tillegg var temaet motivasjon.

– Det er de samme mekanismene som gjelder, uansett hva du skal motivere deg til, mente Moan. Han viste også film med høydepunkter fra karrieren, og ikke minst sendte han rundt medaljene fra OL i Vancouver, slik at hver og en en kunne inspisere de edle metaller.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Inspirerende

Morten Rasch Eliassen er prosjektleder i Trondheim Maraton og følte seg inspirert av foredraget Moan presenterte.

– Det handler jo om å nå mål en setter seg, uansett hva disse er. Det er ikke for alle å drive med toppidrett, men vi kan alle jobbe for å oppnå noe vi kanskje i utgangspunktet ville tro var umulig. Da er det inspirerende å høre at det er de samme tankene og utfordringene man har, uansett hvilket nivå man legger seg på, mener han.

Engasjert i hoppjentene

Magnus Moan er i ferd med å utarbeide sitt nye liv, etter at han har lagt skiene på hylla.

– Den dagen måtte jo komme og nå prøver jeg å orientere meg litt for å finne ut hva jeg skal gjøre resten av livet, sier han.

– Men det jeg kan si er at jeg engasjerer meg sterkt i å legge til rette for at de jentene som går kombinert skal kunne møte det samme positive miljøet jeg møtte da jeg startet. Innenfor idretten så er det dette som nå engasjerer meg aller mest, avslutter Magnus Moan.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...