Nea Radio

Legger ut på langtur i kveld

SKAL SYKLE 40 MIL I NATT: Per Kattem er spent før langturen. Foto: Privat

Skal sykle opp Gauldalen og ned Neadalen i løpet av det neste døgnet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2021 kl 13:59

Per Kattem fra Orkdal sier til Nea Radio at han legger ut på turen for å sette fokus på diabetes og trening. Han har selv vært diabetiker i mange år og innrømmer at han får mye positivt gjennom jevnlig trening.

Klokken 19.00 onsdag kveld starter turen på Klett. Da følger han først E6 til Støren, før han svinger av og sykler videre opp fylkesvei 30 til Røros.

Der tar han av fylkesvei 31 til Brekken, før fylkesvei 705 blir veivalget gjennom Tydal og Selbu, ned til Stjørdal og inn til Trondheim, før han setter kursen mot målstreken i Orkanger.

Da har han lagt tilbake drøyt 400 kilometer og forsert 2800 høydemeter.

Hjemme torsdag kveld - muligens

Kattem sier han regner med å bruke omlag ett døgn på turen.

Han håper å kunne samle inn noen kroner til Trondheim Diabetesforening på turen og oppfordrer folk som vil og kan bidra til å vippse noen kroner til 138044

Pengene som kommer inn skal gå til ei helgesamling for ungdom der tema er trening og diabetes.

Per Kattem både gleder og gruer seg litt til turen og innrømmer at han gjerne skulle hatt noen flere treningstimer på sykkelen før kraftanstrengelsen.

Nye trakter

Han er ikke særlig kjent i traktene han skal sykle og gleder seg til alt turen vil by på. Han lar seg heller ikke skremme av nyheten om at det har vært bjørnejakt og fremdeles er en bjørn i et av områdene han skal sykle i natt.

Hør radiointervju med Per Kattem her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...