Nea Radio

Nea Radio

-Det er på en måte litt deilig at vi ikke vinner også

Michael Karlsen er selvkritisk, og synes ikke han har levert godt nok denne sesongen. Foto: Per-Erik Ofstad

Michael Karlsen synes ikke Ranheim har lignet på seg selv denne sesongen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Ranheim rykket ned til OBOS-ligaen etter thriller-avslutninga på Eliteserien. Spiss-profil Michael Karlsen tok nedrykket med fatning.

Klubben har ikke vært seg selv ofte nok dette året

-Vi har ikke vært oss selv ofte nok. Når vi er det knuser vi Brann 4-0, vi knuser Odd 4-1 og slår de beste, men vi klarer ikke det ofte nok.

Fikk med seg resultatene fra de andre kampene

Profilen startet på benken for Ranheim, men kom inn og scoret et mål som ga klubben håp. Han fikk med seg det som skjedde på de andre arenaene. -Vi følger med. Først kom Godset 1-2, så kom Mjøndalen 1-0, så scorer Hovland 1-1. Så alt gikk jo imot oss på et par sekunder der.

Hadde vært enda mer ergerlig å rykke ned med seier i siste kamp

-Det er på en måte litt deilig at vi ikke vinner også når det går imot andre veger. Det hadde vært tungt å vinne, og ikke berget på grunn av andre resultater.

Ranheim har vært i utfordrerposisjon noen år, hvordan var det å forsvare en solid fjorårssesong i år?

- Vi har ikke følt at vi har noe å forsvare. Alle har dømt Ranheim nord og ned uansett. Vi har vært en utfordrer, men har ikke taklet det godt nok. Vi må finne tilbake til oss selv.

Hvordan ser du på spill i OBOS?

-Vi må gå en runde nå, få ladet batteriene og evaluert litt. Også gleder vi oss når sesongen er i gang igjen til forhåpentligvis å gå opp igjen. Vi har gått ned, og det er fortjent, også får vi prøve å gå opp igjen.

Karlsen om klubben, egne prestasjoner og OBOS.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...