Nea Radio

Nea Radio

Friidretts-NM 2022:

Her signeres en ny samarbeidsavtale

Signering: Her signerer kommunikasjonsrådgiver i NTE, Lise Musum Stangvik og hovedkomiteleder for NM i friidrett, Katarina Sederholm Hoff den nye avtalen. Foto: Runar Kjøsen

Torsdag signerte friidretts-NM 2022 sin andre, store samarbeidspartner.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det er to år til Stjørdal skal arrangere nok et stort arrangement, når NM i friidrett kommer til byen. Men arbeidet er godt i gang.

Ny gullpartner

Torsdag signerte komiteen for NM i friidrett 2022 sin andre store samarbeidsavtale, denne gangen med NTE. Forrige gang det ble signert en slik gullpartner-avtale var det med Hegra Sparebank.

- For oss er friidretts-NM i Stjørdal et veldig naturlig valg for oss å være med på. Både med tanke på hvor det ligger, og at friidrett er en inkluderende sport. I tillegg så er dette for hele regionen. Det svarer kommunikasjonsrådgiver i NTE, Lise Musum Stangvik på spørsmål om hvorfor de ønsker å være med på dette.

I tillegg til Stangvik var leder i hovedkomiteen for NM, Katarina Sederholm Hoff tilstede med arrangementets sponsorsjef, Ivar Morten Hansen.

Stort arrangement

Leder i hovedkomiteen, Katarina Sederholm Hoff lover at dette blir et stort arrangement med alle de store, norske friidrettsprofilene.

- Det blir mye folk og god stemning. Det er også veldig heldig at NM har en høy status blant utøverne, så vi får nok se både brødrene Ingebrigtsen, Amalie Luel og Karsten Warholm, sier hun.

Også planleggingen rundt restaureringen av anlegget på Øverlands Minde er godt i gang, og skal være i rute til det store arrangementet om to år.

I avspilleren under hører du hva partene sier om avtalen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...