Nea Radio

Tidspress for Stjørdals-Blink:

Stadion legges trolig til travbanen

Endring: Det kan bli endringer i planene for hvor den nye Blink-banen skal ligge. Travbanen er igjen oppe til vurdering. På bildet: styreleder i Stjørdals-Blink Fotball, Helene Arnø. Foto: Anne Gundersen

Det nye anlegget blir trolig lagt til travbanetomta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det haster for Stjørdals-Blink Fotball å få avklart hvor det nye anlegget skal ligge. Da Stjørdals-Blink Fotball rykket opp i OBOS-ligaen ble det nemlig klart at Nye Blink-banen ikke holdt mål.

Styreleder i Stjørdals-Blink Fotball, Helene Arnø, forteller at klubben i utgangspunktet hadde ønske om å bygge nytt anlegg på grusbanen.

– Dette fikk vi ikke gjennomslag for i kommunen og dermed besluttet vi å oppgradere den eksisterende banen. Nå ser det altså ut for at det blir grusbanen likevel.

– Vi må forholde oss til grensenr og reguleringsplaner i området. Dersom det nye anlegget bygges på Nye Blink-Banen, vil det komme i konflikt med disse, sier konstituert etatsjef Bjørn Bremset.

Saken fortsetter under lydfila

Tidspress

– Jeg håper at dette ikke vil gå utover de tidsrammene vi har å forholde oss til, sier Arnø.

– Det er seriestart 1. april og første hjemmekamp spilles 12. april. Da bør alt være på plass.

Varordfører Ole Hermod Sandvik (H) sier at det på flytte anlegget til travbane-området, gjør at byggingen etter all sannsynlighet kan komme raskere igang.

– På den måten sparer vi tid, mener Sandvik.

Lånegarantien ble enstemmig vedtatt undre møtet, men med en noe mindre konkret ordlyd om plasseringen av det nye fotballanleggegt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...