Nea Radio

Lørdag er det klart for Homelvik Grand Prix

Nå skal det kjempes i motbakke!

Lørdag stiller 200 til start i Hommelvik Grand Prix. Foto: Pressebilde Hommelvik Grand Prix

Lørdag deltar over 200 rulleskiløpere i Hommelvik Grand Prix.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Vi snakker 240 høydemetrene fordelt over 15 km fra Hommelvik Sjøside til mål i Mostadmark. Det er løypa som venter både lokale helter og skieliten lørdag.

– Vi er godt i gang med forberedelsene nå og det beste av alt er jo at det meldes en stor sol over Hommelvik denne dagen, sier rennleder Jens Nicolai Jenssen. I tillegg til den tøffe løypa opp Selbuveien, går det også en mer overkommelig trasse for yngre entusiaster.

– Men også den løypa er utfordrende nok til at en får prøvd seg litt.

Saken fortsetter under radiointervjuet

Foto: Anne Gundersen

Alle skal med

Hommelvik Grand Prix vokser seg større for hvert år som går og mange ser løpet som en del av opptakten til skisesongen. Men det er ikke prestisjen som er avgjørende for skigruppa i Hommelvik IL.

– Dette er noe vi ser som et økonomisk bidrag til klubben. Målet vårt er å holde kostnadene ved å delta så lave som mulig, slik at flest mulig barn og unge får mulighet til å drive med denne sporten, sier Jens Nicolai Jenssen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...