Nea Radio

Jo Kristian inn på landslaget

Talent: 15 år gamle Jo Kristian Weisethaunet er tatt ut til landslaget i basket. Foto: Privat

Stjørdal basketballklubb har igjen fått en ungdom inn på landslag i basketball. Denne gangen er det 15 åringen Jo Kristian Weisethaunet (15) som er tatt ut.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hvert år arrangeres det Nasjonale talent-camper i i basketball for landets fremste 14 og 15 åringer. Forrige helg var talent-camp i Tønsberg. Der var over 150 spillere fra hele landet samlet til trening, veiledning og talentspeiding. Det er den enkelte region som tar ut representanter fra sin egne regioner.

To fra Midt

Som avslutning på helga fikk 20 gutter og 20 jenter den gledelige beskjeden at de får komme på landslagssamling i Oslo neste helg.

Fra NBBF region Midt ble det denne gange 2 gutter som nådde helt opp: Johannes Bere fra Singsaker Basketballklubb og Jo Kristian Weisethaunet fra Stjørdal Basketballklubb.

Klar melding

Guttene som skal samles i Oslo neste helg har alle fått klare meldinger fra Landslagstrener Kevin Juhl-Thomsen om hva de må fokusere på av trening fremover for å gjøre seg spilleklare til neste års store begivenheter. Norges Basketballforbund har nemlig ambisjoner om å bygge et U16 landslag som skal kunne hevde seg i Nordisk Mesterskap og EM i 2019.

Stor idrett

På verdensbasis er basketball en av de aller største lagidrettene, den har til nå vært relativt anonym i Norge, men er nå på fremmarsj. Norges Basketballforbund har pr i dag registrert ca 11.000 spillere. I Region Midt som inkluderer Trøndelag og Møre og Romsdal er det ca 1.100 spillere.

Gleder seg

Stjørdals-spilleren Jo Kristian ser frem til neste helgs samling, men må nå først fokusere på denne helgas kamper. Stjørdal Basketballklubb arrangerer nemlig sin tradisjonsrike turnering Stjørdalsdunken i Stjørdalshallen lørdag og søndag. Jo Kristian spiller både på U15 og U17 laget til Stjørdal Dragons.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...