Nea Radio

Jan Thomas Jenssen til Falun:

Håper på landslagsplass

Falun: Jan Thomas Jenssen (23) fra Hommelvik er tatt ut til verdenscupen i Falun. Foto: Torhild Gullbrekken Aas

– Dersom det går bra i Falun, håper vi på plass på landslaget, sier Jens Nicolai Jenssen før sønnens 15 kilometer fellesstart i fristil søndag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2020 kl 11:45

Det var søndag at Jan Thomas Jenssen (23) fikk vite at han var tatt ut til Falun.

– Vi satt i bilen hjem fra NM i Konnerud, da telefonen fra landslagstrener Eirik Myhr Nossum kom. Da ble det klart at Jan Thomas skulle steppe inn for en som ble syk. Det var altså ingen selvfølge, men det er stas likevel, mener Jens Nicolai og innrømmer at familien nå håper på plass på landslaget.

– Men jeg velger å ha kaldt blod i årene, sier Jens Nicolai, som skal følge sønnens løp fra grisefjøset i Hommelvik.

Jan Thomas går for Hommelvik Ski og Team Veidekke.

– Vi kan ikke si annet enn at alt har gått den rette veien de siste årene, sier Jens Nicolai og mener at mye av dette skyldes det sterke immunforsvaret sønnen er i besittelse av.

– Det kommer nok av det trekkfulle og kalde huset vår, ler den stolte far.

– Det og at han har jobbet sammen med meg i skit og møkk på gården siden han var guttungen!

– Langrenn er den største breddeidretten vi har her i landet og det er mange om beinet. Dermed vil det vise seg om det holder til plass på landslaget, men vi har absolutt håpet.

Saken fortsetter under lydfila:

Godt tilrettelagt

På spørsmål om hvorfor Jan Thomas gjør det så bra, mener Jens Nicolai at gode gener nok er en del av helheten.

– Det må være lov å si, smiler han.

– Men det viktigste er nok Hommelvik ski, de dedikerte trenerne og det gode miljøet i klubben. Så har vi skianlegget på Jervskogen som også er svært viktig. Dessuten har Jan Thomas gått landslinje for langrenn ved Meråker videregående skole og det er et fantastisk tilbud til unge skiløpere. Jens Nicolai er svært spent foran søndagens løp.

– Ja, dette blir en thriller, det blir det virkelig.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...