Nea Radio

Nea Radio

-Vi er nødt til å ta steg som klubb

Håvard Fuglem flankert av nøkkelspillerne Sondre Sørløkk og Jakob Tromsdal. Foto: Per-Erik Ofstad

Utfordringene i OBOS: Tøffe forhandlinger om lånespillere er ventet, samtidig som anlegget må rustes opp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Opprykket til OBOS-ligaen ble et faktum for Stjørdals-Blink da årets Postnord-liga ble avsluttet med en festforestilling på Nye Blinkbanen, lørdag. Nå venter en spennende og utfordrende tid for klubben, hvor de er nødt til å gjøre store tilpasninger for å matche nivået, og innfri formelle krav fra NFF.

Nøktern klubbdrift blir en nøkkel også fremover

Sportslig leder i klubben, Håvard Fuglem var krystallklar på en ting etter champagne-regnet hadde lagt seg på stadion. -Det som gleder meg aller mest er ikke at vi skal spille i OBOS-ligaen, men at vi er nødt til å ta steg som klubb. Mye må gjøres, men den sportslige lederen har fortsatt føttene godt plantet på jorda. -Vi skal drifte nøkternt som vi alltid har gjort. Vi skal gjøre det med trøndere, og gjerne også stjørdalinger.

Et løft for hele Stjørdal

-Det blir utrolig stort for oss som har vært med opp og ned mellom 2. divisjon og 3. divisjon flere ganger. Fuglem verdsetter også den lokale forankringa i laget. -Vi er så mange lokale gutter, sier Fuglem og ramser opp hele støtteapparatet. Det mangler heller ikke på lokal forankring i spillerstall eller ledelse.

Hva må gjøres for at Blink skal bli et OBOS-lag?

-Vi skal samle oss fremover for å se hva vi må ta tak i. Fuglem legger ikke skjul på at klubben på sikt er nødt til å ruste opp anlegget. NFFs liste over formelle krav for å spille i OBOS-ligaen er svært omfattende, og det er liten tvil om at store oppgraderinger må gjøres. Det vil utvilsomt bli svært kostbart for klubben som mangler finansielle muskler.

Spillerlogistikk

Blink må forsøke å holde på så mange av spillerne i dagens tropp som mulig. Det kan bli vanskelig når en stor andel av troppen er i klubben på lån, eller har kontrakter som går ut i vinter. Målvakt Frenderup er en av spillerne som har utløpende kontrakt, og som det finnes interesse for blant andre klubber.

Blink - Ranheim

Mange av nøkkelspillerne er i klubben på utlån fra Ranheim, en klubb som er i stor fare for å spille i samme liga som Blink neste år. Toppscorer Lillebo, lynving Solli, midtbanegeneral Tromsdal og indreløper Sørløkk er noen av spillerne som er på lån fra Ranheim. -Vi har sett mot Ranheim, ikke bare fordi de har gode spillere, men også fordi de har stjørdalinger. Vi har en god dialog med de, og noen løsninger vil vi komme frem til uansett om de spiller i Eliteserien eller OBOS. Men, ideelt er det ikke å spille i samme divisjon, avslutter Fuglem.

Håvard Fuglem om opprusting av stadion, lånespillerne og klubbens fremtid.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...