Annonse
Nea Radio

Tydalsseier i lokaloppgjør

Dagens tre målscorere, Andreas Skjefte, Erlend Haarstad og Georg Rugelbak. Foto: Synne Dyrhaug

Det var duket for lokaloppgjør på Kløfta lørdag formiddag mellom Tydal og Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 22:21

Annonse

TYDAL - RØROS 2-1 (2-0)

Det var to lag med ulike utgangspunkt som møttes til dyst på Kløfta. Tydal lå helt sist med sine to poeng, mens Røros med sine tolv poeng lå på en litt mer tryggere plass. Det var derimot ingen tvil at her var det to lag som burde ta poeng. Tydal på sin side har slitt med samspillet og har hatt svak uttelling, men Røros har jevnt og trutt tatt noen poeng, men kom til Kløfta med to strake tap.

Full kontroll

Hjemmelaget fikk mål allerede da kampuret visste fem minutter, kaptein Andreas Skjefte var målscorer etter godt forarbeid av Gaute Kirkvold. Etter dette virket det som Tydal hadde full kontroll, holdt på ballen og kom seg til mange målsjanser. Og etter 36 minutter var spilt, var Erlend Haarstad framme og hælsparket ballen i mål.

Røros virket uinspirerte og slet med å komme seg til sjangser. Alen Hurtic som var dagens kaptein på Røros, hadde et frispark i tverrliggeren, mye mer enn det produserte ikke Røros i første omgang.

Andre omgang klarte Røros å komme seg litt mer inn i kampen, men slet fortsatt med å få til de store sjansene. Like før slutt fikk de allikevel scoringen og da ble det høy puls på tribunen for da presset Røros skikkelig på. Det ble nok lagt til gode fem minutter på overtid, men Tydal rodde i land seieren og kunne slippe jubelen løs når dommeren blåste av kampen.

Nøkkelord

Annonse