ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tydalsseier i jubileums-cupen

Årets vinnerlag - Tydal! Foto: Synne Dyrhaug

Væktarstua Cup ble i år som i fjor vunnet av arrangør klubben Tydal, men det ble en mye mer spennende finale enn fjorårets. Selbu Ballklubb vant kvinneklassen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.07.2018 kl 17:08

Selbu vant årets dame finale. Foto: Synne Dyrhaug


For det var de to samme lagene som møttes i år som barket sammen i fjorårets finale, men fra å tape 8-0 til at det i år ble 4-4 og Tydal gikk seirende ut på straffespark, har det skjedd noe. Det ryktes at spillende trener Erik Aune har jobbet hardt i kulissene Elvran og omegn for å få med seg mange gode spillere opp til Stugudalen i helga. Det var Elvran som kom best igang i årets finale, de startet showet, men lagene fulgte hverandre som skygger og skoret jevnt og trutt med mål. Da det var igjen tre minutter på klokka styrte Ove Brynhildsvold inn et frispark og det gjorde at lagene var like langt. Da dommeren blåste av kampen sto det 4-4 og det var duket for straffespark. Her bommet Elvran to ganger og det var nok til at Tydal tok pokalen hjem også i år.

Selbu-seier for damene

I dame klassen var det Selbu som gikk seirende ut og fikk ett napp i pokalen. De slo Tydal 1-3 og kunne derfor slippe jubelen løs. I årets dameturnering var det tre påmeldte lag som kjempet om seieren. Røros, Selbu og Tydal var årets lag, bra kjemping av damene selv om det hadde vært litt morsommere med ett lag til også i denne klassen.

I bronsefinalen slo Tydal 2, Vikvarvet 2-0.

I anledning 50 årsjubileumet til Væktarstua cupen hadde jubileums komiteen både middag sammen med tidligere "legender" og laget ett jubileums hefte med gamle artikler fra cupens historie. Geir Petter Aune fra jubileumskomiteen fortalte litt om historien og takket alle som hadde vært med å bidratt i 50 år. Han fikk også et intervju med Vikvarvet trener Jarle Overvik som både hadde gamle historier og hadde med gaver.

Selbu vant årets dame finale. Foto: Synne Dyrhaug

Jarle Overvik gratulerte med jubileumet på vegne av Vikvarvet. Foto: Synne Dyrhaug

Årets toppskorer og årets spiller. Even Holltrø og Markus Balstad Husby Foto: Synne Dyrhaug

Årets høydepunkt for de små, knøttekamp. Foto: Synne Dyrhaug

ANNONSE