Nea Radio

Røros vant sesongens første turnering

Foto: Per Erik Ofstad

Plassryssen gikk seirende ut av Selbu Sparebank Cup lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2018 kl 16:31

Etter damene hadde spilt ferdig i B.Langseth Arena lørdag tok herrene over. Herrene holdt det gående fra klokken to til finalen ble spilt rundt klokken ni på kvelden. Ti lag fordelt på to puljer gjorde opp om vandrepokal og pengepremier. Sjuerkamper med tretten minutter spilletid la til rette for tette og spennende kamper.

I pulje A bestående av Tydal 2, Vikvarvet, Selbu 2, Hommelvik og Fram tok Fram gruppeseieren, og fikk Selbu 2 med seg til semifinale. I pulje B bestående av Hegra, Selbu 1, Røros, Hommelvik 2 og Tydal 1 tok Røros og Tydal 1 de to øverste plassene. Litt overraskende var det kanskje at Selbus andrelag tok seg til semifinale, mens førstelaget med et vesentlig høyere alderssnitt endte nest sist i sin gruppe.

Fram og Tydal møttes i første semifinale, mens Røros møtte Selbu 2 i sin semifinale. Kampen mellom Fram og Tydal så lenge ut til å gå til straffesparkkonkurranse, men sekunder før slutt scoret Fram og gikk til sin andre strake finale. I den andre semifinalen var Røros best første halvdel, og fikk en tomålsledelse. Selbu 2 var best siste halvdel, og fikk en redusering. Kampen med flere pene scoringer endte 2-1 i favør Røros.

I finalen mellom Fram og Røros var det ingen tvil. Fjorårsvinner Fram tapte kampen 0-3 mot et spillende Røros. Kaptein på Røros Alen Hurtic mener sjuerfotball uten offsideregelen passer laget godt. Røros har trent mye inne i vinter, og så rett og slett bedre forberedt ut enn alle de andre lagene. Kapteinen var godt fornøyd med prestasjonen, og syntes Røros gikk turneringen igjennom med god kontroll. Unntaket var kampen mot Tydal 1, som ifølge Hurtic var den vanskeligste kampen denne lørdagen.

Hør intervju lenger ned!

Røroskaptein Alen Hurtic mottar pokalen som vinner av cupen. Foto: Privat

Kaptein på Røros, Alen Hurtic med pokalen. Foto: Privat

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...