ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Arne Scheie og Drillo besøkte Brekken

FOLKSOMT: Bjørkly var fullsatt av folk som ville få med seg Arne Scheie og Drillo. Foto: Per Magne Moan

Folksomt da Fotballgruppa inviterte til fotball- og quizkveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2018 kl 09:56

Over 200 personer, fra Tydal, Ålen, Røros og Brekken, møtte opp i Bjørkly i Brekken onsdag kveld da fotballgruppa i Brekken IL inviterte til fotballkveld og quiz. Æresgjester var nestorene i norsk fotballformidling, Arne Scheie og Egil Drillo Olsen, som blant annet hadde jobben som quizmasters.

Også flere andre prominente gjester hadde tatt turen til Bjørkly, blant annet bokaktuelle Otto Ulseth og Bjørn Wirkola.

Saken fortsetter under bildet

PANELET: Fra venstre: Per Inge Sjøvold, Arne Scheie, Egil Olsen, Olav Harry Østby, Synne Dyrhaug og Frank Nordvik. Foto: Per Magne Moan

Satte fast Scheie

Kveldens konferansier, Per Inge Sjøvold, startet det hele med litt historie om brekkenfotballen, før et panel, bestående av Olav Harry Østby, Synne Dyrhaug og Frank Nordvik, fikk i oppgave å prøve å sette fast Drillo og Scheie i sport- og geografispørsmål., noe tydalstrener Olav Harry faktisk klarte på sitt første spørsmål:

– I 1970 møttes Chelsea og Leeds i cupfinalen. Kampen, som ble spilt på Wembley, endte uavgjort 2-2 etter at Leeds hadde ledet to ganger. Dermed ble det omkamp, og oppgjøret ble spilt på Old Trafford i Manchester. Også her tok Leeds ledelsen 1-0, ved Mick Jones. Så utlignet Chelsea ved Peter Osgood. Men hvem scoret seiersmålet for Chelsea like før kampslutt?

Her kom Arne Scheie til kort og måtte ha hjelp før han kom fram til svaret, som var David Webb.

Konferansieren vant quizen

Etter pausen var var det Arne Scheie og Drillo som tok over styringa og ledet kveldens quiz. Det var til tider skyhøyt nivå på spørsmålene, men mange lag imponerte med korrekte svar. Vinner ble kveldens konferansier Per Inge Sjøvold, som ikke deltok på et lag, men satt på et bord for seg selv.

Nea Radio fikk en prat med Scheie og Drillo, som begge syntes det var hyggelig å bli invitert til Brekken:

Nøkkelord

ANNONSE