Olav Harry på benken

HARRY: Olav Harry Østby gir seg som trener for Tydal IL fotball. Her med den signerte ballen han fikk av "gutta" på fotballavslutninga sist helg. Foto: Andreas Reitan

Denne uka fortalte Nea Radio at Olav Harry Østby gir seg etter til sammen 24 sesonger som trener for seniorlagene i Tydal IL fotball. - Hvorfor, har vi spurt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Olav Harry Østby gir seg nå etter til sammen 24 sesonger som trener for seniorlaga i Tydal IL fotball.

- Han er et fotball-ikon, et samlingspunkt, en kontinuitetsbærer, inkluderende, en person som gjør at alle føler seg velkommen, sa Torhild Gullbrekken Aas da hun på vegne av styret i fotballgruppa takket for innsatsen.

Store ord for en beskjeden mann, som her forsøker å forklare hvorfor han nå velger å gi seg:

Hør intervju med Olav Harry Østby

Nøkkelord

Siste nytt i Selbu/Tydal Vis flere

Ungdomsskole jubilerer

Ungdomsskole jubilerer

Selbu ungdomsskole feirer 50-årsjubileum med stor forestilling.

Arbeiderpartiet vil berge TIP-linja

Arbeiderpartiet vil berge TIP-linja

– Jeg er rimelig sikker på at linja er reddet, sier Gunn Elin Høgli (Ap).

"Pole position" til Selbu

Kjør for livet-klubben i Selbu mottok i helga prisen "Pole position" .

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

Staysmann tilbake på Stuguvollmoen

De første artistene ble i dag sluppet på Tydalsfesivalens facebook sider, og det blir nok et gledelig gjensyn for mange av de yngre.

Hvilken lutefisk er best?

Hvilken lutefisk er best?

Er du glad i lutefisk bør du lese og ikke minst høre denne reportasjen.

Nærmere datalagring

Nærmere datalagring

Tydal er nærmere å få et datalagringssenter etter at det islandske firmaet Advania nå er interessert i å etablere seg i kommunen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...