ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ny fotballsang og nye fasiliteter

3er-banene blir en nyttig tilvekst til Sentralbanen. Foto: Per-Erik Ofstad

Fredag kunne Selbu Ballklubb invitere til fotballdag på sentralbanen. På programmet sto fotballaktivitet for både voksne og barn, samt lansering av nye 3er-baner, innbytterbenker og ny fotballsang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Barna fikk i løpet av ettermiddagen prøve seg på fotballøvelser og ballkasting under kyndig instruksjon fra SBK G16.

De nye 3er-banene med vant ble flittig brukt. Trener Ketil Aas påpekte fordelene 3er-banene gir med tanke på å utvikle nærteknikk i ung alder.

De nye innbytterbenkene laftet av Selbu Byggtre ble høytidelig innviet ved klipping av snor med klubbens representanter Eidem og Renå.

Klubbens nye supportersang ble lansert foran et stort publikum etter en flott fremføring Karianne Furan med kordamer. Klubbsangen som foreløpig ikke har fått noe navn er skrevet av John Oddstein Aune og er inspirert av bygdas historie.

Sentralbanen har etterhvert blitt et moderne anlegg og med Selbu Flerbrukshall i Innbygda, kan Selbu Ballklubb nå skilte med imponerende fasiliteter for barn og ungdom i bygda.

Lansering av ny fotballsang. Fra venstre: Ane Aas, Oda Marlene Valli, Karianne Furan, Kristina Hilmo Aasen, Aiilis Hammerhaug Storvik Foto: Per-Erik Ofstad

Ole Einar Renå og Hallbjørn Eidem innvier de nye innbytterbenkene. Foto: Per-Erik Ofstad

Ketil Aas foran de nye 3-erbanene Foto: Per-Erik Ofstad

Nøkkelord

ANNONSE