Nea Radio

Nok en smell for Tydal

Dagens tre målscorere Foto: Synne Dyrhaug

Tydal trengte sårt en seier, men på overtid snappet Orkla alle tre poengene.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2018 kl 13:59

TYDAL - ORKLA 1-2 (0-0)

Orkla hadde tatt turen til Tydal og Kløfta på selveste Kristi himmelfartsdag, i det som skulle bli en veldig jevn kamp. Første omgangen startet med en del rot, masse høye baller og lite spill. Vi ser nok litt konturene, spesielt av et tydals lag som ikke har trent all verdens sammen på forsesongen.

Tok kommandoen

Andre omgang ble blåst igang, og her tok Tydal kommandoen og fikk til å spille mer sin fotball fra start. Det skulle likevel gå 28 minutter ut i andre omgang før de første målet kom, da Thomas Aune fikk satt ballen i mål. Etter målet skjer det som skjedde på Lerkendal sist helg. Hjemmelaget blir passive og feige og slipper Orkla inn igjen i kampen, unødvendig med tanke på at det føles ut som Tydal har kontroll. Orkla skårer 2 mål og det siste et lite lykketreff på overtid, men det ender da med at alle tre poengene blir med til Orkdal.

Allerede på lørdag har Tydal mulighet til å reise kjerringa, da Charlottenlund tar turen. Her er det bare for tydalspublikummet å møte opp, for de trenger den støtten man kan få i kampen om den første 3-poengeren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...