Nea Radio

Én god omgang holdt ikke til seier for Selbu

Mali Ingeborg Vollan Marstad ble kveldens toppscorer for Selbu med seks mål. Foto: Per-Erik Ofstad

Lørdag ettermiddag fikk Selbu besøk av Nordstrand i Selbuhallen. Kampen bestod for Selbu sin del av en dårlig og en god omgang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2017 kl 09:52

Lag med ambisjoner
Pauseresultatet (10-18) sammenlignet med sluttresultatet (26-28) vitner om en andre omgang betydelig bedre enn første omgang.
Men skrur vi tiden tilbake noen år kunne dagens kamp fort vært en eliteseriekamp. Siden den gang har både Selbu og Nordstrand vært igjennom noen vanskelige år. Nordstrand inngikk før sesongen et samarbeid med Bækkelaget om sin elitesatsing på kvinnesiden. Selbu møtte et hardtsatsende lag med ambisjoner om opprykk.

Hektisk start

Starten av kampen ble hektisk og preget av mye bom fra begge lag. Sju minutter ut i kampen viste måltavlen fortsatt kun 1-1. Deretter kom Selbu inn i en dårlig periode med mange bomskudd og en del enkle baklengsmål. 20 minutter ut i kampen hadde Nordstrand opparbeidet seg en ledelse på seks mål. Selbu klarte aldri å få til noen sluttspurt inn mot pause, og måtte derfor ta til takke med 10-18 ved sidebytte.

Stokke god i mål
Andre omgang startet bedre for Selbu, og en tydelig oppgitt Magnus Berg på benken til Nordstrand tok timeout på stillingen 16-21. Bortelaget bar dessuten preg av at deres toneangivende strekspiller måtte ut med skade et stykke ut i omgangen. Etter halvspilt andre omgang hadde Nordstrand ledelsen 19-24. Siste halvdel av omgangen koblet Selbu virkelig et godt grep om kampen, og vi fikk se Lena Nyheim Stokke varte opp med flere gode redninger med god hjelp fra et godt forsvar. Med ti minutter igjen lå Selbu kun to mål bak.

Ergelig
De siste ti minuttene ble svært spennende i Selbuhallen. I sluttminuttene hadde Selbu initiativet, men evnet aldri å komme nærmere enn to mål bak. Dermed endte det 26-28 i Selbuhallen lørdag ettermiddag. Hovedtrener Gørlin Matheson Stokke var i utgangspunktet fornøyd med resultatet motstanderen tatt i betraktning. Stokke innrømmet derimot at det var litt ergerlig å ikke få noe ut av kampen med tanke på hvor jevnt det ble i sluttminuttene.

Kveldens spiller
Speakerlegenden Håvard Aune kåret Lena Nyheim Stokke til kveldens spiller, uten protester fra resten av sekreteriatet. Toppscorer for Selbu ble Mali Ingeborg Vollan Marstad med seks mål, mens Linn Christine Gullhaugen Mangset scoret flest for Nordstrand med åtte mål. Med en marginalt bedre første omgang ville Selbu fått uttelling i form av poeng for sin glimrende avslutning på andre omgang.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...