Nea Radio

Fotball: Selbu snudde 0-3 til 3-3 mot Bjørgan

Håkon Gullbrekken fikk fornyet tillit på midtbanen mot Bjørgan. Foto: Per-Erik Ofstad

0-3 sto det på måltavla før Alexander Sagmyr våknet til og sikret et poeng for Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2018 kl 12:50

Bjørgan åpnet scoringsballet med scoring etter omlag et kvarter. En heading fra omlag to meters hold ble headet inn etter en corner. Kun minutter senere kunne Bjørgan på nytt juble etter at et skudd fra 30 minutter snek seg bak Arild Alseth i buret hos Selbu. 0-3 kom etter at hjemmelaget fikk et stygt balltap dypt i midtbaneleddet. Rett før pause reduserte Alexander Sagmyr til 1-3, og et lite håp ble tent for Selbu.

Selbu-Bjørgan

Resultat: 3-3 (1-3)
Målscorere for hjemmelaget: Alexander Sagmyr (2), Thomas Dyrdal
Kveldens variant: Espen Trondseth forlater arenaen en time før kampstart for å tømme en kjeller full av vann i Flora. Kommer tilbake og sitter på benken de siste ti minuttene.

Opphenting i andre omgang

Kaptein Ole Garberg mener det var et bestemt hjemmelag som entret banen etter sidebytte. Det tok ikke mange minuttene før Thomas Dyrdal satte inn 2-3, og Selbu ble det virkelig førende laget. Sagmyr gjorde sitt andre for kvelden med en herlig volley fra sekstenmeteren. Etter utligningen var det Selbu som hadde momentumet, og gjorde mest for å få et vinnermål.

Store sjanser og rødt kort på overtid

På overtid ble den hurtige innbytteren Erlend Lysø spilt igjennom, og fikk utfordre Bjørgans bakerste forsvarer. Den rutinerte forsvareren fikk problemer med å følge de hurtige beina på unggutten, og endte opp med å regelrett klippe Lysø rett ned. Forsvareren mottok et meget fortjent rødt kort, men avverget med all sannsynlighet tap. Vegard Nytrø ga midtstopper Dag Uglem tillit på det påfølgende frisparket fra 25 meter, men skuddet gikk over mål.

Ny hjemmekamp allerede torsdag

Det endte med et poeng for hjemmelaget etter en rotete første omgang, men en betydelig bedre andre omgang. Sterkt er det uansett å komme tilbake fra 0-3. Neste hjemmekamp venter allerede på torsdag mot Byneset. Da mener Ole Garberg Selbu må være betydelig mer påskrudd når kampen starter.

Ole Garberg etter 3-3 mot Bjørgan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...