Nea Radio

40 år med håndballglede

Selbuhanåndballen feiret seg selv og sine første 40 år. Lagene før kampstart - med maskoter. Foto: Per-Erik Ofstad

Selbuhåndballen feiret 40 år. Lørdag ettermiddag samlet håndballpublikumet seg til jubileumsfeiring i Selbuhallen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Styreleder Bård Inge Kjelstad innledet det som skulle bli en riktig så festlig ettermiddag i Selbuhallen lørdag. Dagens konferansierer Håvard Aune og Svein Ove Dyrdal leverte i kjent stil, og hadde som ventet publikum med seg hele vegen. Initiativtakere, tidligere styremedlemmer, tidligere og nåværende spillere, sponsorer, frivillige, funksjonærer og andre støttespillere ble hedret for sin innsats de siste 40 år. Selbuvaflene fikk også sin fortjente hyllest, og det fremgikk at vafla fortsatt er beryktet i håndballmiljøet godt utover kommunegrensa

Selbus førstelag tok imot Selbus veteranlag til to omganger på 20 minutter med underholdende håndball foran omlag 400 publikummere. Som bestilt fikk Elisabeth Hilmo æren av å åpne scoringsballet i det som ble en jevn første omgang. Til pause sto det 9-11 til de yngste jentene.

Selbus tidligere landslagsspiller Elisabeth Hilmo i scoringsform. Her setter hun sitt andre mål for dagen. Foto: Per-Erik Ofstad

I pausen ble det på tradisjonelt vis foretatt loddtrekning hvor det ble loddet ut et respektabelt antall doruller. Litt senere var det klart for håndballsang av Ingrid Rolseth Holt med koring fra begge lag. Iført gamle treningsdresser så det ut som at det var spesielt veteranlaget som hygget seg mest under sangen.

Ingrid Rolseth Holt (t.h.) sang med koring fra veteraner og nåværende spillere. Foto: Per-Erik Ofstad

Håvard Aune og Liv Kjeldstad i kjent stil. Foto: Per-Erik Ofstad

Dagens dommerduo, Morten Dahlø og Rune Stokke, blåste i gang andre omgang straks etter sangfremføringen.
Andre omgang ble også forholdsvis jevn, men etter 14 minutter rykket ungjentene ifra med ledelse 14-18. Til slutt måtte et noe slitent veteranlag ta til takke med tap 16-20.

Mali Ingeborg Vollan Marstad ble dagens toppscorer med seks mål hvorav to trickskudd. Toppscorer på veteranlaget ble Brynhild Kjøsnes Valli med fem mål.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...