Nea Radio

Snart NM i skiskyting på Os

Kristina Skjevdal. Foto: Norges Skiskytterforbund

Arrangørklubbene, Røros il og Os il trenger frivillige.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2017 kl 13:10

9. - 12. mars arrangerer Røros Idrettslag og Os Idrettslag DNB Cup 6/Statkraft junior Cup 4, jr NM Fellesstart/NM mix stafett på Hummelfjell TOS arena.

To av løpene har altså status son norgesmesterskap.

Leder i arrangementkomiteén Hans Petter Kvikne og leder i Røros Idrettslag, Erik Sandnes Høsøien sier at det ser bra ut en drøy måned før det hele starter. Anlegget på Os kan by på fine forhold med mye snø.

Dette blir en fin anledning for publikum å få oppleve regionens nybakte juniornorgesmestere. Kristina Skjevdal, Silje Gløtheim, Ørjan Moseng og Magnus Fjerdingen Moan tok alle hjem hver sin gullmedalje under junior-NM i Holmennkollen forrige helg.

Kvikne sier at det kommer rundt 500 deltagere med støtteapparat og han håper at også publikum kjenner sin besøkelsestid.

Men for å få det hele i havn trengs det ennå en god del frivillige. Arrangørklubbene ber nå alle som har lyst og anledning til å være med som frivillig, å melde seg:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...