Nea Radio

Plankekjøring for Brekken

STORSEIER: Brekken utklasset Alvdal. Foto: Jan Ove Sorken

Knuste Alvdal 6-0 hjemme.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lokaloppgjør bruker å være spennende, men oppgjøret mellom Brekken og et ungt Alvdal var aldri spennende. Til det var hjemmelaget Brekken for gode og gjestene klarte aldri å gi Brekken kamp.

Etter å ha valset over Alvdal i to omganger sto det hele 6-0 til Brekken etter 93 minutter. Dermed spratt Brekken opp på tabelltopp med full pott på to kamper.

Kampens store spiller var Kristoffer Svalstad som i første omgang scoret ekte hattrick - med tre mål i løpet av en halvtime .

Alvdal sitt første skudd på mål kom etter 76 minutter ! - det sier litt om hjemmelagets dominans.

Brekken tok tak fra første minutt og styrte kampen med høyt tempo og klart overtak på midtbanen. Alvdal spillerne ble løpende imellom, og klarte aldri å etablere noe konstruktivt spill framover. 7 minutter var spilt da Kristoffer Svalstad ga Brekken ledelsen 1-0 etter en duell med keeper. Brekken fortsatte å trøkke på og i perioder viste de knakende godt spill. 2-0 ble det etter 33 minutter på et nydelig skudd på halv volley fra Kristoffer Svalstad . Tre minutter senere var igjen herr.Svalstad frampå og økte til 3-0, da han satte flatsida til på et innlegg.

Lagene gikk til pause på 3-0, som ikke var et mål for mye.

Etter pause fortsatte Brekken med sitt flotte spill og etter 57 minutter ble tremålscorer Svalstad felt innenfor 16 meteren og dommeren pekte helt korrekt på straffemerket. Straffesparket satte Kristian Haugen kontant i mål og 4-0 lyste på stadiontavla.

Etter en times spill ble Mattias Sorken spilt nydelig igjennom og han satte ballen like nydelig i mål tilside for keeper og 5-0. Fire minutter før slutt fikk unggutten Andrew Nordbrekken Buchanan æren av å trille inn 6-0 målet til de røde fra Brekken

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...