Nea Radio

Hardhaus har startet

HARDHAUS startet ved Renolsvollen fredag ettermiddag. Foto: Marit Manfredsdotter

Rått, tøft og brutalt. Første løp i Hardhaus 2018 startet ved Riasten fredag ettermiddag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Hardhaus er et terrengløp litt utenom det vanlige og arrangeres i år for andre gang.

Hardhaus består av tre løp over tre dager, i varierende terreng. Den totale løpslengden er på 54 km, der en får testet kroppen i vakre omgivelser på flere typer underlag. Løperne går fra høyt tempo etter grusvei og sti første dag, til toppløp i høyfjell andre dag, og avslutter med selveste Hardhausen tredje og siste dag søndag.

Dagens løp går rundt Riasten, mens Kjøliskarven t/r er lørdagens løp, et toppløp med start på 760 moh og opp til Kjøliskarven på 1288 moh, med runding og retur. Et spesielt løp som krever løpsstyrke på hardt underlag i fjellterreng og teknikk for rask løping på retur ned. Løypa er målt til ca. 15km
Arena lørdag er ved Jensåsvollan, på Riastvegen mellom Ålen og Tydal.

Søndag går selveste Hardhausen på 23 km og Hardhausen mini på 9 km, med arena ved Graftås samfunnshus.

Hardhaus 2018 har dobbelt så mange deltakere som premieren i fjor.

HARDHAUS: Hans Inge Moan, den gode veteranen klar til start. Foto: Marit Manfredsdotter

HARDHAUS: Lars Ingmar Nyhus, Hardhaus-gründer. Foto: Marit Manfredsdotter

http://hardhausmerket.no/

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...