Nea Radio

Hardhaus ble avsluttet i varmt sommerregn

Hør intervjuer og se bildegalleri her

Foto: Per Magne Moan

Vegard Sivertsgård fra Ålen gjentok bragden fra i fjor og vant herreklassen, mens Victoria Sørgjerd fra Leinstrand vant kvinneklassen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 29.07.2018 kl 23:08

Mens de to første dagene av årets Hardhaus var preget av tropevarme, så kom sommerregnet på finaleetappen søndag. Men selv om det gikk noen skurer så var temperaturen på godt over 20 grader og alle deltagerne Nea Radio snakket med, syntes regnet bare gjorde godt.

Som i fjor, så var det hjemmefavoritten Vegard Sivertsgård som vant herreklassen med solid margin. Han startet siste etappen 7,36 minutter foran nestemann, Ole Leirvik fra Namdal Løpeklubb.

Vegard, som opprinnelig er skiløper og skal snart gyve løs på sin første sesong som senior, ledet løpet hele helga og var storfavoritt da starten på siste etappe gikk søndag. Og da mellomtidene begynte å komme inn, var det snart klart at bare et uhell kunne ta fra Sivertsgård seieren:

I dameklassen var det mer spenning om seieren og det var kun fire minutter som skilte de to beste. Men også her var det lederen, Victoria Sørgjerd fra Leinstrand IL, som holdt unna og kunne løpe de 25 siste metrene med laurbærkransen om halsen. Også hun er et av Trøndelags store skiløpertalent:

10 år gamle Peder Bakken Grindstad kan skrive fullført på alle tre distansene i helga, mens kameraten Mattis Mortensson, som er året yngre, stod over søndagens etappe. De var begge enige i at Hardhaus er et fint arrangement:

Jo Aunøien fra Støren er arbeidskollega med Hardhaus-general Lars Ingmar Nyhus, og han var tidlig ute med å melde seg på kraftprøven. Det var en dyktig sliten Hardhaus som slo av en prat med Nea Radio like etter målgang:

Ruth Sandring fra Team OCR Norway hadde lest om Hardhaus på Instagram og angret ikke på at hun tok turen til Ålen i helga. Hun driver med en annen hardhaussport - OCR - som er hinderløp i terreng:

Hånd i hånd over målstreken og påfølgende kyss. Slik feiret og markerte samboerparet Gerd Johanne Hestnes og Marcus Schei Wiseth at de fullførte årets Hardhaus. Det vil si, Gerd Johanne løp kun søndagens etappe. Begge skryter uhemmet av arrangementet og lover allerede å være tilbake neste sommer - og da sammen med flere kamerater:

Resultater finner du her

http://hardhausmerket.no/resultatservice-hardhaus-2018/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...