Nea Radio

Ranheim - Sandnes Ulf (1-1):

Ranheim klar for playoff til Eliteserien

Målscorer: Ole Christian Sæter satte inn målet som sikret Ranheim uavgjort hjemme mot Sandnes Ulf. Foto: Henrik Einangshaug

Søndag ettermiddag møttes Ranheim og Sandnes Ulf til årets siste kamp i OBOS-ligaen på Extra Arena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2020 kl 19:59

Ranheim åpnet OBOS-ligaen med å ta mange poeng, og blandet seg inn i toppen tidlig i sesongen. Utover i sesongen har det derimot gått dårligere for Ranheim, som til slutt har kjempet for å spille playoff til Eliteserien for neste sesong.

- Vi er ikke like fornøyd med at vi etter juli ramlet litt sammen. Da hadde vi hatt en fantastisk god start på sesongen de første to månedene, så hadde vi en veldig snål periode i august og starten av september prestasjons- og resultatmessig. Løftet oss etter det, og hatt flere hederlige kamper i ganske lang tid, men bare klart uavgjort og noen seire, sier Ranheims trener Svein Maalen om årets sesong.

Ranheim gikk på et tap borte mot Tromsø 28.november, men på de siste fire kampene ikke tapt, og tatt 6 poeng på de siste fire kampene. Maalen synes utviklingen i prestasjonen har vært god.

- Glad for at jeg ser en positiv utvikling og kurve i prestasjonen vår den siste måneden.

Åpnet sterkest

Ranheim åpnet kampen klart sterkest, og presset seg tidlig fremover i banen. I likhet med Ranheim, var også Sandnes Ulf sterke i forsvar, og gjorde det vanskelig for motstanderen å komme til de helt store sjansene.
Etter halvtimen kom kampens første sjanse på mål. Innlegg blir slått inn fra høyre mot bakre stolpe, Ole Christian Sæter får headet ballen ned i nærmeste, men Aslak Falch reddet forsøket.

Ranheim fortsatte å presse på for å ta ledelsen, blant annet med et skudd fra Daniel Kvande, men Falch og Sandnes Ulf hindrer vertene i å ta føringen.

Hør hele intervjuet med Svein Maalen her:

Sæter utlignet

Det var to lag med mye energi på lager som entret banen etter pause. Begge lag prøvde å komme lengre frem i banen, men slet med å komme gjennom forsvaret til motstanderlaget.
Etter 56 minutter klarer omsider gjestene fra Rogaland å sette ballen i mål. Sandnes Ulf kommer ned langs venstre siden, får ballen over mot høyre, hvor Claes Kronberg skyter ballen i mål bak en sjanseløs Even Barli.

- Det er litt som det har vært, at vi ikke får hull på byllen. Har vært en tendens at motstanderen har scoret på en kontring eller kommet ut for en luke der. Det er for dårlig av oss, samtidig som det er en konsekvens av vår spillestil med at vi angriper og angriper, og kjører på og prøver å fylle på med folk, men uten å få hull på byllen, sa Maalen om Sandnes Ulfs scoring.

Etter 60 minutter kommer Sandnes Ulf Jostein Ekeland alene med keeper Barli, og er nære ved å øke ledelsen, men ballen går over og til side for mål.

I det 69` spilleminutt sitter den omsider for Ranheim. Sivert Solli sentrer ballen elegant videre til Ole Sæter som vakkert lobber ballen over keeper, og det står 1-1 på Extra Arena.

- Følelsen av at en ball går i mål er bedre enn noe som helst, uansett hvem du møter, eller om det er en treningskamp eller VM-finale. En ekstremt god følelse, og det er det man trener for hver eneste dag, sa målscorer Sæter etter kamp.

Flere mål ble det ikke, og Ranheim avslutter årets sesong på en 4.plass, og er klar for playoff i Eliteserien sammen med Sogndal, Åsane og Raufoss.

Hør hele intervjuet med Ole Christian Sæter her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...