ANNONSE
Annonse
Nea Radio

På vei til tyrkisk fotball

TYRKIA?: Fredrik Midtsjø ser ut til å være på vei til tyrkisk fotball. Den tidligere Rosenborg-spilleren skal angivelig være interessert i en overgang til tyrkisk fotball. Foto: ERLAND KNUTSEN / NRK

Fredrik Midtsjø kan være på vei fra Nederland til Tyrkia.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2022 kl 07:43

ANNONSE
Annonse

I 2017 ble den da 24 år gamle stjørdalingen solgt fra Rosenborg til nederlandske AZ Alkmaar for 2,2 millioner euro. Nå ser det ut til at den nå 28-årige midtbanespilleren forlater klubben han har spilt nærmere 200 kamper for.

En rekke medier, deriblant det tyrkiske Sabah Spor, har den siste tiden meldt at Galatasaray blir neste stopp for Midtsjø. Den tyrkiske toppklubben ser ut til å ha vært interessert i 28-åringen i en stund allerede.

Mottatt tilbud

Det skal ha vært forhandlinger mellom klubbene, ifølge den tyrkiske sportsjournalisten Yagız Sabuncuoglu. Det er ikke kjent hvorvidt disse forhandlingene pågår enda.

Galatasaray skal ha tilbudt AZ Alkmaar 2,5 millioner euro for stjørdalingen. Prisen inkluderer bonuser, ifølge nettstedet fotoMac
Nettstedet skriver videre at AZ Alkmaar ønsker 3 millioner euro for nordmannen. Prisen er ekslusive bonuser.

Midtsjø har ifølge nettstedet Transfermarkt en verdi på 6 millioner euro. Kontrakten til stjørdalingen utløper 30. juni 2023.

Midtsjø selv skal ha ønsket å reise til Istanbul, skriver Sabah Spor.

Nea Radio har gjentatte ganger forsøkt å komme i kontakt med spillerens agent via agentselskapet Nordic Sky. De har så langt ikke besvart vår henvendelse i saken.

ANNONSE