Nea Radio

Niklas til Toblach

TIL TOBLACH: Johannes Høsflot Klæbo og Niklas Dyrhaug. Foto: Screenshot NRK

Norges skiforbund har tatt ut 14 løpere til helgas verdenscuprenn i Toblach i Italia. Fire av dem er trøndere, to kvinner og to menn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norges Skiforbund Langrenn har tatt ut fire trøndere til helgas verdenscuprenn i Toblach i Italia.

Johannes Høsflot Klæbo får følge av Niklas Dyrhaug, og på kvinnelaget finner vi både Marit Bjørgen og Kathrine Harsem. Tilsammen 14 norske langrennsløpere reiser til Italia denne gang.

Det er 10/15 km lørdag med 10/15 km jaktstart på programmet i Italia.

- Når vi er ferdige med siste verdenscuphelg før jul håper vi å ha begge de gule trøyene som viser at vi leder verdenscupen både for kvinner og menn. Johannes innehar denne ene pr. i dag, mens Ingvild er 78 poeng bak Charlotte Kalla. Lørdagens 10 /15 km er en meget relevant distanse med hensyn til OL, og vil gi oss en ytterligere pekepinn på hvem som kan gå den samme distansen i PyeongChang. Thea Krokan Murud fra Søre Ål IL og Team Veidekke Innlandet imponerte i Davos, og får fornyet tillit i Toblach. Thea er ei spennende ung jente som viser store fremskritt denne sesongen. Tilbake i verdenscupen er Kathrine Harsem og Niklas Dyrhaug som begge valgte å stå over i Davos, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

Håvard Solås Taugbøl velger ikke å benytte sin personlig plass som COC-leder fra forrige sesong denne helga, heter det i ei pressemelding fra Norges skiforbund langrenn.

Disse stiller for Norge:

Menn

Johannes Høsflot Klæbo, Byåsen IL
Hans Christer Holund, Lyn Ski
Simen Hegstad Krüger, Lyn Ski
Niklas Dyrhaug, Tydal IL
Sjur Røthe, Voss IL
Finn Hågen Krogh, Tverrelvdalen IL
Martin Johnsrud Sundby, Røa IL

Kvinner

Marit Bjørgen, Rognes IL
Ingvild Flugstad Østberg, Gjøvik Skiklubb
Thea Krokan Murud, Søre Ål IL
Astrid Uhrenholdt Jacobsen, IL Heming
Ragnhild Haga, Åsen IL
Kathrine Harsem, IL Varden Meråker
Heid Weng, IL Bul

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...