ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Breddefotball:

Nea Radio sender 6.divisjonskampen mellom Brekken og Røros/Os/Nansen

I løpet av sommersesongen sender vi live fra et 30talls fotballkamper, både obos-liga og ikke minst: Lokaloppgjør, slik som her mellom Lånke og Fram. Programledere her er Stian Elverum og Arild Berg. Foto: Nea Radio

Nea Radio bryr seg om breddefotballen i Trøndelag, og torsdag 5. mai sendes lokaloppgjøret mellom Brekken og Røros som en del av Tett på ballen-satsingen vår.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Torsdag 5. mai er det klart for lokaloppgjør mellom Brekken og Røros/Os/Nansen. Både Røros og Os/Nansen hadde problemer med å stille seniorlag i år, og i vinter ble det derfor enighet om å samarbeide om et seriortilbud.

- Samarbeidet har fungert utmerket med treninger både på Sundmoen og Øra. Slik skal det fortsette å være, skriver Håkon Breen, hovedtrener for Røros/Os/Nansen i en e-post til Nea Radio.

Røros/Os/Nansen tapte sin første, og hittil eneste, kamp i år 3-1 hjemme mot Støren, mens Brekken står med én seier på sine tre første kamper. Den kom i serieåpningen borte mot Melhus 3.

Alt ligger med andre ord til rette for et forrykende lokaloppgjør, der både poeng og ære står på spill.

Kampstart er kl 20.00, og sendingen starter på Nea Radio kl 19.00.

Tett på ballen

Visste du at Nea Radio også har sin egen fotballpodkast? Her følger vi i utgangspunktet Stjørdals-Blink i OBOS-ligaen, og med ujevne mellomrom er vi også innom både breddefotballen og andre aktuelle tema.

Du finner podkasten ved å trykke her eller ved å søke opp "Tett på ballen" eller "Nea Radio" der du hører podkast.

ANNONSE