Johannes "Årets gjennombrudd"

ÅRETS GJENNOMBRUDD: Johannes Høsflot Klæbo t.v, her sammen med Niklas Dyrhaug. Foto: Screenshot NRK

Johannes Høsflot Klæboe (Byåsen IL) fikk prisen for "Årets gjennombrudd" under Idrettsgallaen lørdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var Petter Solberg og sønnen Oliver som delte ut prisen for årets gjennombrudd. Den gikk altså til langrennskometen Johannes Høsflot Klæbo fra Byåsen IL.

I takketalen sin sa Johannes blant at han ikke hadde jeg ikke stått her i dag uten morfar. Han takket også skiforbundet og Arild Monsen "som lar oss holde på litt som vi vil", samarbeidspartnere og venner.

Spesiell bursdagshilsen til Petter

Johannes takket også spesielt en som har inspirert ham i mange år:

- Jeg håper vi kan gå sammen i en OL-sprint eller OL-stafett. Dette er en gave til en som har bursdag i dag. Gratulerer med dagen,Petter, sa Klæbo og tok på seg en Trump-caps med teksten "Make Northug great again", til stor jubel blant de 3.000 frammøtte i salen.

Nøkkelord

Siste nytt i Sport Vis flere

Håndball: Byåsen - Tertnes

Håndball: Byåsen - Tertnes

Det ble nytt tap for Byåsen i kvinnenes eliteserie i Trondheim Spektrum i går kveld. Tertnes vant til slutt 20-16 etter å ha ledet 11-8 til pause.

Nicklas Bendtner møtte pressen

Nicklas Bendtner møtte pressen

- Jeg beklager av hele mitt hjerte, sa Nicklas Bendtner da han møtte pressen på Lerkendal tirsdag ettermiddag.

RBK: Høstkampene i salg nå!

RBK: Høstkampene i salg nå!

I dag startet billettsalget til RBKs gruppespillkamper i UEFA Europa League.

6.divisjon i mørket

6.divisjon i mørket

Det ble tilslutt ganske mørkt da de to 6.divisjonslagene Vikvarvet og Selbu2/Tydal2 møttes på flomlys-løse Rødmyra stadion mandag kveld. Vikvarvet vant tilslutt 2-1.

NM: Utleira videre

NM: Utleira videre

Utleira går videre til 4. runde i håndball-NM etter at de slo Selbu 28-22 på bortebane i Selbu mandag kveld.

Eva Christine og Even vant Hessdalstrippelen - igjen

Eva Christine og Even vant Hessdalstrippelen - igjen

Begge har nå to napp i vandrepokalen som kanskje blir satt opp.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...