Nea Radio

Nea Radio

Blink:

Hestad til Blink

NY HESTAD: Tobias Hestad er klar for Blink. Her sammen med sportslig leder Håvard Fuglem. Foto: Knut Erling Jegersen

Tobias Hestad (19) kommer på lån ut 2020-sesongen til Stjørdals-Blink Fotball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Den talentfulle unggutten kommer fra Molde FK. Han spilte 11 kamper for Asker høsten 2019, og har totalt 58 kamper for Molde2 og 11 scoringer der. Han fikk sin A-lags debut mot Sunndal i cupen i 2019 og forlenget nylig sin A-lagskontrakt med Molde.

Etter at Sivert Solli returnerte til Ranheim TF etter utlånsperioden i Blink i 2019, har Blink lett etter ny kantspiller.

-Jeg er en rask kant som er glad i å utfordre en mot en. Jeg går begge veier og jakter både mål og målpoeng, forteller Hestad selv.

- I fjor spilte jeg 2.divisjon og utviklet meg bra. Nå er jeg klar for neste steg og ser frem til det. Det blir spennende med OBOS-liga. Klubben her har fin spillestil, og jeg er klar for et topp år med Blink.

Hestad er for øvrig sønn av Daniel Berg Hestad.

- Vi har hatt fin dialog med Molde i lengre tid. Rett før jul henvendte vi oss om Tobias. Vi trengte en kant. Tobias er en fin match for oss. Han er rask, rett på mål, en slik kant vi ønsker. Kun 19 år gammel og var på et godt utlån til Asker i 2.div i fjor. Vi håper han utvikler seg videre hos oss. Jeg vil berømme klubbdirektør i Molde, Snorre Strand og trener Erling Moe for god dialog, sier Håvard Fuglem, sportslig ansvarlig for A-lag menn.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...