Annonse
Nea Radio

Dorsin om mulig overgang:

- Han er en av de beste spillerne i Allsvenskan

OVERGANG: Rosenborg vil trolig forsterke stallen ytterligere i sommerens overgangsvindu. Foto: MORTEN ANDERSEN / NRK

Rosenborg jobber med å forsterke laget. Svensk 24-åringen er trolig på vei inn dørene på Lerkendal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Mandag dukket 20-åringen Kristall Mani Ingason opp på Brakka utenfor Lerkendal. Kantspilleren fra Island spiller i dag på spiller i dag for islandske Vikingur, men er ventet å signere for Rosenborg innen kort tid. Selv ønsket Ingason ikke å gi noen kommentar til Adresseavisen i går, som observerte 20-åringen på brakka, og gående med sportsjef Mikael Dorsin fra Brakka til garderobene på stadion.

Samtidig som en 20-åring allerede har dukket opp, ventes en 24-åring å ankomme Lerkendal. Etter det Nettavisen erfarer, har trønderne lagt inn bud på Simon Olsson, som i dag spiller for Allsvenska-klubben Elfsborg. Interesse for midtbanespilleren har andre store skandinaviske klubber angivelig vist, ifølge avisen. Ifølge kilder i Sverige til avisen, har bud fra både Malmö FF og Utrecht (Nederland) blitt avslått.

Sportssjef Dorsin ønsker ikke å uttale seg om Rosenborg er interssert i Olsson, eller hvorvidt klubben er i forhandlinger, men er ikke beskjeden i beskrivelsen av Olsson.

– Jeg kjenner til spilleren. Han er en god spiller som tilhører Elfsborg, og han er en av de beste spillerne i Allsvenskan. Det er det eneste jeg kan si om det, sier Dorsin til Nettavisen.

Samtidig som klubben jobber for å sikre seg Ingason og Olson, skal klubben ha vist interesse for 21-åringen Leo Cornic. Den norske høyrebacken spiller i dag i svenske Djurgården.

Nea Radio har vært i kontakt med Elfsborg vedrørende kommentar til saken. Klubben har så langt ikke gitt noen kommentar til saken.