ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Globalt arrangement med lokale produkter

Delshad Yasin Mahmoud (f.v.), Frida Kronberg og Willy Fossen gleder seg over dagens lanseringer. Foto: Arild Berg

Hell RX involverer lokale leverandører for å skape enda mer stemning i forbindelse med sommerens VM-arrangement, og denne uken fikk vi presentert egen Pizza Rallycross og eget Hell RX-øl.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hell RX er nå både Miljøfyrtårn- og ERG-sertifisert (European Region of Gastronomy, Europeisk matregion), og kioskansvarlig Willy Fossen i Hell RX forteller at det derfor er viktig med lokale samarbeidspartnere. For Hell RX passer det ekstra godt å samarbeide med en sportsbar, så stjørdalinger får en enda tettere relasjon til rallysporten.

- Vi har alltid hatt et fokus på lokalt næringsliv, både mat og drikke mest mulig kortreist. Når vi har en så populær sportsbar som vi har på Stjørdal så var det naturlig å etablere et samarbeid. Vi handler lokalt og tenker globalt, for det er utrolig mange stjørdalinger som ikke vet størrelsen på dette arrangementet på Lånkebanen, kan Fossen fortelle.

Ølet er produsert av Stolt Bryggeri, som har vært samarbeidspartner siden 2018. Daglig leder Frida Kronberg forteller at de er veldig fornøyde med at samarbeidet fortsetter også etter pandemien, og de kommer til å brygge flere tusen liter av dette ølet.

- At vi, som et lite bryggeri, får muligheten til å brygge øl til et så stort arrangement gjør meg og oss veldig stolt, forteller Kronberg.

- Vi har valgt å gå for en klassisk, litt fruktig pils, da vi vet at det er dét folk helst vil ha. Vi vil være til stede på Lånkebanen og på Scandic, i tillegg til at ølet kan kjøpes ved de lokale dagligvarebutikkene og også hos Gulating i resten av landet, forteller hun stolt.

Kronberg overtok som daglig leder i år, og dette blir derfor hennes første store arrangement med hovedansvar.

Pizzalunsj på sportsbaren

Stjørdal Sportsbar og Restaurant vil også tilby ølet, både på tapp og boks, forteller daglig leder Delshad Yasin Mahmoud. Han har også bestemt seg for å utvide åpningstidene for å satse på et nytt tilbud.

- Det største fokuset for meg nå er å nå lunsjkundene, derfor lanseres det nå pizzalunsj mellom klokken 11.00 og 14.00 hver dag. Og nå er det også mulig å kjøpe Pizza Rallycross, som er laget spesielt for anledningen, forteller Delshad.

Alle tre gleder seg til VM-runden i august, og i helgen før arrangementet blir det vorspiel på Sportsbaren med live-musikk. Hvem det blir vil ingen avsløre ennå, så her er det bare å følge med!

Nøkkelord

ANNONSE