Nea Radio

HamKam - Stjørdals-Blink (2-2):

-Det smaker nesten bedre enn en seier

Lillebo ble helten igjen for Blink. Foto: Arkiv/Henrik Einangshaug

Mats Lillebo gjorde som han har gjort så mange ganger tidligere, og reddet poeng for Blink.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2020 kl 20:45

Det var et meget høyt press fra hjemmelaget i åpninga. Blink slet med å henge med i svingene og Vikvang etterlyste bevegelse foran ballfører. HamKam hadde tre skudd på mål før fem minutter var spilt. Blink måtte ligge i ramma, og man satt med en følelse av at forsvaret ikke kunne stå imot dette presset særlig lenge.

Ble for mye
Etter 17 minutter med intensivt kjør fra hjemmelaget klarte ikke Blink lengre å stå imot. Et av uendelige mange innlegg fra HamKam ble dårlig klarert av kaptein Vegard Fiske, og kapteinen på motsatt lag, Steinar Strømnes, satte inn en scoring fra 7 meter.

Nydelig scoring
Etter litt over halvtimen spilt på Briskeby utlignet Blink ved Ole Kristian Rødahl. Kanskje ikke helt fortjent etter banespillet, men det brydde Vikvangs mannskap seg lite om. Scoringen kom etter ei nydelig crosspasning til Stokke, som sendte ballen videre til en løpsvillig Jatta på overlapp. Sistnevnte slo inn, og ballen havnet til slutt til Rødahl på bakerste som satte inn utligningen.

Sto og vippet en periode
Andreomgang startet forholdsvis åpent. Begge lag hadde sjanser til å ta ledelsen, uten at de var i stand til å omsette dem. Blink var farlige på sin høyreside et par ganger, mens nyervervede Nouri på høyrebacken for HamKam hadde bedre kontroll på venstresida til Blink etter han ble kjørt karusell med på utligninga.

Ny ledelse for hjemmelaget
Etter 76 minutter dukket HamKams kaptein nok en gang opp i bortelagets boks. Denne gangen på corner, men utfallet ble som i førsteomgang - mål for Strømnes. Det var ikke ufortjent, for HamKam var hakket hvassere etter de første ti minuttene av andreomgang.

Fysisk
Det var tøft og intensivt. Rødahl, Stokke, Lillebo og Jatta var alle inne i noen dueller det luktet ordentlig krutt av. Det var en ordentlig tent gjeng Rekdal hadde sendt ut, men særlig effektive var de ikke. Det straffet seg noen minutter før slutt.

Ikke enkle å bryne seg på
Tre minutter før full tid utlignet Blink nok en gang. Lillebo noterte seg for sitt 12 mål denne sesongen med en solid volley fra spiss vinkel. Toppscoreren ble stående umarkert på bakerste, og da Nygaard fikk stusset et innlegg fra Fiske (!) videre var det aldri noen tvil.

Fornøyd toppscorer
-Det var egentlig bare stor glede. Det var en tung kamp, og jeg ser at guttene er litt preget av at vi har hatt tre kamper på kort tid nå. Jeg er veldig fornøyd med at vi klarer å ta to poeng fra HamKam i dag. Det smaker nesten bedre enn en seier med en sånn her kamp.

- HamKam er et godt lag
- De er et godt lag, og er vesentlig bedre enn det tabellen viser. De har kvalitetsspillere, og vi fikk kjørt oss litt i dag. Vi klarer ikke helt å komme opp i HamKam-spillerne, og jeg tror den største slitenheten for oss ligger i hodet. Vi er litt treigere til å oppfatte ting, og da kommer vi litt for seint hele tida. Da blir det et trøkk etterhvert som gjør at de tar et solid grep om kampen, sier hovedtrener Roar Vikvang.

Kan gjøre ting på egenhånd
- Vi var effektive og har kvalitet fremover i banen. Vi er ett av de lagene som har best offensiv slagkraft, og vi har spillere som kan gjøre ting litt på egenhand. Så det er ikke tilfeldig at vi scorer mål, men det som kanskje gir oss ett poeng i dag det er at HamKam ikke scorer på sine sjanser. De har jo muligheten til å score flere enn to mål, sier Vikvang.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...