ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nærmer seg overgang:

Har signert treårsavtale

TYRKIA: Fredrik Midtsjø skal ha signert en treårsavtale med Galatasaray. Foto: ERLAND KNUTSEN / NRK

Fredrik Midtsjø skal være enig med Galatasaray om den personlige avtalen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Flere tyrkiske medier melder onsdag at Fredrik Midtsjø innen kort tid vil presenteres som Galatasaray-spiller. 28-åringen skal ha kommet til enighet med den tyrkiske klubben om den personlige avtalen.

Den tyrkiske journalisten Nevzat Dindar er blant de som onsdag melder om nyheten.

Ifølge flere medier og sportsjournalister som følger den tyrkiske klubben tett, har Midtsjø signert under på en treårsavtale med Galatasaray.

Treningskamp onsdag kveld

Som Nea Radio skrev i forrige uke, hadde Galatasaray kommet med bud på 28-åringen fra Stjørdal. Den tyrkiske klubben skal inkludert bonuser ha tilbudt 2,5 millioner euro for nordmannen. Dette ønsket ikke nederlenderne, som ifølge nettstedet FotoMac ønsket 3 millioner euro eksklusive bonuser.

Den tyrkiske klubben har vært interessert i 26-åringen Florian Grillitsch, men skal ifølge Huriyet ha gitt om å sikre seg den defensive midtbanespilleren fra Østerrike.

Galatasaray er for tiden i Østerrike. Der forbereder klubben seg til ny sesong, og skal onsdag kveld spille vennskapskamp mot US Salernitana. Nordmennene Emil Bohinen og Julian Kristoffersen er en del av den italienske Serie A-klubben.

Midtsjø ble i 2017 solgt fra Rosenborg til nederlandske AZ Alkmaar for 2,2 millioner euro. Siden har stjørdalingen spilt nærmere 200 kamper for AZ Alkmaar.

Nea Radio har forsøkt å få en kommentar fra spillerens agentselskap Nordic Sky. De har så langt ikke besvart vår henvendelse.

ANNONSE