ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Enighet med spillerne:

Klubben unngår konkurs

Foto: Henrik Einangshaug

Stjørdals-Blink har kommet til enighet med spillerne.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.07.2022 kl 17:56

ANNONSE
Annonse

Stjørdals-Blink har onsdag kommet til enighet med alle klubbens spillere om reduksjon av spillerlønninger, det bekrefter klubben på sin hjemmeside onsdag ettermiddag.

Klubben har tidligere kommet til enighet med trenerne om det samme, men i lengre tid jobbet for å komme til enighet med spillerne.

Samtidig bekrefter klubben at tre spillere er ferdig i klubben.

- Kommet til enighet med spillerne Robin Bjørnholm-Jatta, Sondre Hopmark Stokke og Aleksander Foosnæs om å avslutte sine kontrakter, opplyser klubben.

Dette gjør at i alt seks spillere har valgt å forlate klubben. Fra før har Madhu, Håvard Lorentsen og Johann Hoseth Kosberg avsluttet kontraktsforholdet. Sistnevnte vil innen kort tid bli klar for Ull/Kisa.

Klubben takker de for deres bidrag i klubben.

- De er svært profesjonelle fotballspillere og har fremstått som gode rollemodeller for klubben. Vi ønsker dem alle lykke til i nye klubber og utenfor fotballen.

LES OGSÅ: Kommunen berger Stjørdals-Blink fra konkurs

Ser fremover

Klubben har den siste tiden jobbet hektisk for å berge lisensen som sikrer videre spill i OBOS-ligaen. I verste fall risikerte klubben å gå konkurs.

Klubben sier de fremover vil jobbe med å ta de første skrittene fremover, og at de videre har en rekke påbegynte aktiviteter i tiden fremover som skal fullføres.

Stjørdals-Blink har den siste tiden hatt tett dialog med kommunen, som i slutten av juni stilte garanti for økt låneopptak. Dette har vært en forutsetning for å klare snuoperasjonen.

- Vi vil tilstrebe å være ajour med våre forpliktelser som planlagt, i første del av august. Videre vil vi videreføre arbeidet med klubbens nye strategi, struktur og retning. Det jobbes i tillegg med etablering av Fotball etter skoletid, leksehjelp og ytterligere flere aktiviteter i regi av SBF (Stjørdals-Blink Fotball journ.anm), skriver klubben videre.

Klubben retter avslutningsvis en stor takk til alle i og rundt klubben, som alle har vist forståelse og bistand, noe som igjen har ført til at klubben nå har kontroll på den økonomiske situasjonen.

ANNONSE