Nea Radio

Bendtner og Jensen vraket

IKKE TIL VM: Nicklas Bendtner kom ikke med i Åge Hareides endelige VM-tropp. Foto: RBK

Både Nicklas Bendtner og Mike Jensen ble vraket fra Åge Hareides endelige VM-tropp. Troppen ble offentliggjort søndag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Både Nicklas Bendtner og Mike Jensen ble vraket da Åge Hareides endelige VM-tropp ble offentliggjort søndag kveld. Spesielt overraskende var det at Bendtner ikke er med.

- Det var ventet at Danmarks landslagssjef Åge Hareide ville finne plass til spissen, til tross for skaden han pådro seg i toppkampen mot Brann, skriver Adressa.

- Selvsagt er de vrakede spillerne skuffet, men måten de tok beskjeden på er fantastisk. Nicklas Bendtner reiste seg opp og spurte om å få si noe. Det han hadde på hjertet var at han ville ønske spillerne lykke til med jobben i Russland, sier Hareide i en video publisert på det danske fotballforbundets Twitter-konto.

Like etter klokken 19 publiserte Nicklas Bendtner et bilde på Instagram Story. Det var bare helt svart - og forteller mye om følelse spissen sitter igjen med, skriver Adressa.

IKKE TIL VM: Heller ikke Mike Jensen kom med i den danske VM-troppen. Foto: RBK

Her er Danmarks VM-tropp:

KEEPERE:

Kasper Schmeichel, Leicester
Jonas Lössl, Huddersfield
Frederik Rønnow, Brøndby/Frankfurt

FORSVAR:

Andreas Christensen, Chelsea
Henrik Dalsgaard, Brentford
Jannik Vestergaard, Mönchengladbach
Jens Stryger Larsen, Udinese
Jonas Knudsen, Ipswich
Mathias ’Zanka’ Jørgensen, Huddersfield
Simon Kjær, Sevilla

MIDTBANE:

Christian Eriksen, Tottenham
Lasse Schöne, Ajax
Lukas Lerager, Bordeaux
Michael Krohn-Dehli, Deportivo La Coruña
Thomas Delaney, Werder Bremen
William Kvist, FC København

ANGREP:

Andreas Cornelius, Atalanta
Kasper Dolberg, Ajax
Martin Braithwaite, Bordeau
Nicolai Jørgensen, Feyenoord
Pione Sisto, Celta Vigo
Viktor Fischer, FC København
Yussuf Poulsen, RB Leipzig

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...