Nea Radio

Spørsmålet om travbane kan bli avgjort i mars

Innsigelser: Administrasjonen i Malvik jobber med innsigelsene fra fylkesmannen for å få arealplanen klar for politisk behandling i mars. På bildet: Rådmann Carl-Jakob Midttun. Foto: Anne Gundersen

Det har kommet inn drøyt 90 høringsuttalelser på kommuneplanens arealdel. Nå jobber administrasjonen i Malvik kommune for å kunne legge planen fram for politisk behandling i mars.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Spørsmålet om hvorvidt det skal bygges travbane på Leistad i Malvik har steile motparter. Kommuneplanens arealdel har vært ute på høring og saken om travbanen alene har fått 31 høringssvar, i tillegg til en rekke innsigelser fra fylkesmannen. Nå jobber administrasjonen i Malvik for å kunne legge fram planen for politisk behandling i mars.

– Vi er i tett dialog med fylkesmannen, slik at vi kan unngå at innsigelsene blir resultatet etter politisk behandling, sier rådmann i Malvik, Carl-Jakob Midttun.

– Dette er en stor jobb og en jobb vi tar på største alvor.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Inhabilitet

Forrige gang spørsmålet om travbanen var oppe i kommunestyret, ble behandlingen komplisert av at mange av kommunestyrets representanter – og også vararepresentantene – har interesser i saken og dermed ble kjent inhabile.

– Dette er en erfaring vi tar med oss videre. Habilitetsspørsmål er noe vi tar svært alvorlig og ved neste korsvei håper vi på en mer smidig håndtering av saken, sier Midttun.

Før kommuneplanens arealdel skal opp i kommunestyret, får utvalg for areal og samfunnsplanlegging saken til behandling 14. mars.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...