Nea Radio

Ålen:

Spøkelsesjegere gjorde fangst på BP'n

Foto: Privat

I helga har Norwegian Ghost Hunters sjekket ut bensinstasjonen i Ålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2021 kl 12:43

For snart 10 år siden var "Åndenes Makt" og TVNorge på besøk i den daværende Statoilstasjonen i Ålen. Årsaken var uforklarlige hendelser som de ansatte til stadighet opplevde.

Men klarte programleder Tom Strømnes og klarsynte Lena Ranehag å fjerne "problemet" i 2012?

BP'n

Det kan virke som om det fremdeles er "noe" ved stasjonen, som nå har skiftet navn fra Statoil til Vognbua BP, eller bare BP'n i dagligtale.

Denne helgen har en gjeng fra organisasjonen Norwegian Ghost Hunters tilbrakt på BP'n, for å sjekke ut om det fremdeles foregår unaturlige ting der.

Foto: Privat

De har rigget opp fintfølende lyd og lysutstyr i håp om å gjøre opptak av et eller annet.

Det sier Sigbjørn Eliasen og Geir Ole Christiansen - to av spøkelsesjegerne som velger å bruke helga til dette.

–Det er noe

Da de snakket med Nea Radio lørdag kveld, var det vaktskifte og de kunne rapportere at de gjorde opptak sist natt som skal undersøkes nærmere.

De har begge dette som hobby og synes det er interessant å besøke steder med uforklarlige hendelser.

Norwegian Ghost Hunters ble startet opp i 2009 og er Norges eldste, største og ledende team innenfor undersøkelser og dokumentering av paranormale fenomener. Gruppa har i dag 13 medlemmer, og har gjennomført over 216 oppdrag i alt fra private hjem til større bygninger og steder.

– Formålet med undersøkelsene våre er å forsøke å forstå hva som foregår, og dokumentere hendelser på best mulig måte, står det på gruppas nettsider.

I en sms søndag skriver Sigbjørn Eliasen og Geir Ole Christiansen at det ble gjort opptak av stemmer sist natt. De skal nå gå gjennom opptakene før de vet mer om hva de har fanget opp.

Hør intervju her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...