ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ålen:

Spøkelsesjegere gjorde fangst på BP'n

Foto: Privat

I helga har Norwegian Ghost Hunters sjekket ut bensinstasjonen i Ålen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2021 kl 12:43

ANNONSE
Annonse

For snart 10 år siden var "Åndenes Makt" og TVNorge på besøk i den daværende Statoilstasjonen i Ålen. Årsaken var uforklarlige hendelser som de ansatte til stadighet opplevde.

Men klarte programleder Tom Strømnes og klarsynte Lena Ranehag å fjerne "problemet" i 2012?

BP'n

Det kan virke som om det fremdeles er "noe" ved stasjonen, som nå har skiftet navn fra Statoil til Vognbua BP, eller bare BP'n i dagligtale.

Denne helgen har en gjeng fra organisasjonen Norwegian Ghost Hunters tilbrakt på BP'n, for å sjekke ut om det fremdeles foregår unaturlige ting der.

Foto: Privat

De har rigget opp fintfølende lyd og lysutstyr i håp om å gjøre opptak av et eller annet.

Det sier Sigbjørn Eliasen og Geir Ole Christiansen - to av spøkelsesjegerne som velger å bruke helga til dette.

–Det er noe

Da de snakket med Nea Radio lørdag kveld, var det vaktskifte og de kunne rapportere at de gjorde opptak sist natt som skal undersøkes nærmere.

De har begge dette som hobby og synes det er interessant å besøke steder med uforklarlige hendelser.

Norwegian Ghost Hunters ble startet opp i 2009 og er Norges eldste, største og ledende team innenfor undersøkelser og dokumentering av paranormale fenomener. Gruppa har i dag 13 medlemmer, og har gjennomført over 216 oppdrag i alt fra private hjem til større bygninger og steder.

– Formålet med undersøkelsene våre er å forsøke å forstå hva som foregår, og dokumentere hendelser på best mulig måte, står det på gruppas nettsider.

I en sms søndag skriver Sigbjørn Eliasen og Geir Ole Christiansen at det ble gjort opptak av stemmer sist natt. De skal nå gå gjennom opptakene før de vet mer om hva de har fanget opp.

Hør intervju her:

ANNONSE